VOTE for MARYAM EZRYNA

VOTE for MARYAM EZRYNA
hi....vote for my cutie pie...Maryam Ezryna Rizq Arisha. PLEASE CLICK A PICTURE ABOVE FOR VOTE. THANKS!

Pakej Perkahwinan

Pakej Perkahwinan
Latest from us. Please click pic for more info.

Deep Blue Lense copy-paste Contest

Salam...


Jom joint contest yang sangat2 senang...contest ni organize by mamaemma




Macam mana nak joint????

nampak tak badge kat atas tu?? copy and paste je kat blog kengkawan.. pas dah buat bagi tahu pihak penganjur via email crawler_os@yahoo.com, comment box, oggix, ym.

My Kids

Adamme in action

Sunday, April 25, 2010

CRAyon tHE MOvie - Filem pertama lakonan ADAMME

salam semua...........pagi tadi babah call...bgtau MAMA yang CRAYON THE MOVIE dah ada Facebook...so..MAMApun add la....hhmmmmm.....ingat lagi tak post sebelum ni, MAMA ada bagitau penglibatan ADAMME kat dalam filem ni? Insyaallah....JULY 2010 akan release filem ni kat panggung...MAMA dah tengok skit2 citer ni kat FB...tapi nak post kat sini tak tau..so pada sesapa yg nak tgk thriller citer ni...klik kat sini.. http://www.facebook.com/home.php?#!/video/video.php?v=113275885359522&ref=mf  ...pas tu...kalau sesapa yang ada tengok ASTRO CERIa..ada 1 iklan promo yg mana ada nenek tua di hiburkan oleh cucu2nyer....ADAMME yang jadi pilot....esok ...ADAMME ada shooting untuk kempen WORLD CUP - COURTS Mommonth ( ntah betul ntah tidak spelling... )...untuk TV3...oh ye...now....MAMA busy ngan mengajar bebudak tadika menari...esok...ada pertandingan...tu yg malas sangat nak layan blog....nak type2.......kat bawah ni ada la..gambar2 Adamme masa shot 1 MALAYSIA...