VOTE for MARYAM EZRYNA

VOTE for MARYAM EZRYNA
hi....vote for my cutie pie...Maryam Ezryna Rizq Arisha. PLEASE CLICK A PICTURE ABOVE FOR VOTE. THANKS!

Pakej Perkahwinan

Pakej Perkahwinan
Latest from us. Please click pic for more info.

Deep Blue Lense copy-paste Contest

Salam...


Jom joint contest yang sangat2 senang...contest ni organize by mamaemma




Macam mana nak joint????

nampak tak badge kat atas tu?? copy and paste je kat blog kengkawan.. pas dah buat bagi tahu pihak penganjur via email crawler_os@yahoo.com, comment box, oggix, ym.

My Kids

Adamme in action

Wednesday, March 31, 2010

Photoshoot - EDHAR

Photoshoot ni dah lama sebenarnyer....baru semalam MAMA dapat tengok gambarnyer....jenuh la layan kerenah Edhar...orang pegang je nangis....then ini la hasilnyer....






Ezryn oh Ezryn...

Salam....hari ni macam hari-hari yang lain gak....busy ngan anak2 dan keje2 umah...cuma now MAMA dah jadi "CIkGU'...he...he...he...cikgu ajar menari je untuk bebudak tadika....ada pertandingan...jadi..kuarkan la skill yang ado.....al-maklum la...dulu2 MAMA ni dancer....freelance je.....nak di jadikan citer hari ni...tengah dok layan FB...cam biasala Ezryn dan Baby Edhar bermain bersama....main gosok baju...walaupun layan FB...pasang gak telinga dengar perbualan anak2ku...puas keluar masuk dalam bilik..habis di selongkarnyer almari baju...amik baju kurung...huh...berebut2 nak kan baju tu...then Ezryn cakap apa tau...."adik jangan lah amik baju NIKAH kakak ni...."...BAJU NIKAH!...terkejut MAMA dengar...hai anak...baru 4 tahun ye...kelakar sungguh...then MAMA tanya "dah nak kawin ke?"...Ezryn balas...."ha'a.....ni pakai baju nikah...nak kawin la..."... ;p

Tuesday, March 23, 2010

~ SLEEPING CUTIE CONTEST ~



Salam semua...........dah lama sangat MAMA tak joint contest. Ni nak joint contest 

~ SLEEPING CUTIE CONTEST ~

BHadiah-hadiahpun menarik...

Meh la join ek.. :)


Ni gambar yang dipertaruhkan...










Nama Baby : Gabriel Edhar Rizq Arish bin Haji Khairul Fazril
Umur : 1 tahun 3 bulan
Tarikh Lahir : 7hb Disember 2008

KENGKUME.......KUME MAMA...TIDO LAH SAYANG
KENGKUME.......KUME MAMA....MANJALAH MAMA
CEPATLAH TIDO SAYANG CEPATLAH SAYANG
CEPATLAH CEPAT BESAR MANJALAH MAMA

( MEmang ni lagu lagu feveret tido....)



PERHATIAN!!
Mama nak (+) HADIAH lagi, yeay!!! Mama yang terlebih suka,hehe.. =)
* Kategori Baby 0-6 mths : 1st / 2nd / 3rd
* Kategori utk yg TIADA BLOG : 1st / 2nd / 3rd
Mama akan update dari semasa ke semasa senarai peserta.. (eceh, mcm la ramai sgt nak join!haha!)

Wednesday, March 10, 2010

Maryam Ezryna 4th Birthday bash

Salam semua......dah naik bersarang dah blog ni...lama sangat tak update....MALAS!!!! Itulah jawapan yg paling tepat untuk MAMA...Anyway...last Saturday Birthday Party for my little princess...MARYAM EZRYNA, tempat cake kat cupcake-car. ...thanks e-car....u make a wonderful cake for my princess....semua teruja tengok cake itew.....she love this cake...

cantik tak??

birthday girl....behide the cake.




with my best friend's girl...






Salah 1 hadiah....


with aunty roza...my best cousin 

yg peningnyer...sampai hari ni tanya kat MAMA bila lagi nak buat birthday party!!!..pengsan....