VOTE for MARYAM EZRYNA

VOTE for MARYAM EZRYNA
hi....vote for my cutie pie...Maryam Ezryna Rizq Arisha. PLEASE CLICK A PICTURE ABOVE FOR VOTE. THANKS!

Pakej Perkahwinan

Pakej Perkahwinan
Latest from us. Please click pic for more info.

Deep Blue Lense copy-paste Contest

Salam...


Jom joint contest yang sangat2 senang...contest ni organize by mamaemma




Macam mana nak joint????

nampak tak badge kat atas tu?? copy and paste je kat blog kengkawan.. pas dah buat bagi tahu pihak penganjur via email crawler_os@yahoo.com, comment box, oggix, ym.

My Kids

Adamme in action

Tuesday, March 23, 2010

~ SLEEPING CUTIE CONTEST ~



Salam semua...........dah lama sangat MAMA tak joint contest. Ni nak joint contest 

~ SLEEPING CUTIE CONTEST ~

BHadiah-hadiahpun menarik...

Meh la join ek.. :)


Ni gambar yang dipertaruhkan...










Nama Baby : Gabriel Edhar Rizq Arish bin Haji Khairul Fazril
Umur : 1 tahun 3 bulan
Tarikh Lahir : 7hb Disember 2008

KENGKUME.......KUME MAMA...TIDO LAH SAYANG
KENGKUME.......KUME MAMA....MANJALAH MAMA
CEPATLAH TIDO SAYANG CEPATLAH SAYANG
CEPATLAH CEPAT BESAR MANJALAH MAMA

( MEmang ni lagu lagu feveret tido....)



PERHATIAN!!
Mama nak (+) HADIAH lagi, yeay!!! Mama yang terlebih suka,hehe.. =)
* Kategori Baby 0-6 mths : 1st / 2nd / 3rd
* Kategori utk yg TIADA BLOG : 1st / 2nd / 3rd
Mama akan update dari semasa ke semasa senarai peserta.. (eceh, mcm la ramai sgt nak join!haha!)

3 comments:

PapaMama Zakwan said...

salam
maamzakwan dtg menjenguk :)
thanks n gud lux ek!
:)

fieza said...

thanks!

Sherry said...

having giveaway at my blog http://namesherry.com/2010/06/friday-follower-freebie.html