VOTE for MARYAM EZRYNA

VOTE for MARYAM EZRYNA
hi....vote for my cutie pie...Maryam Ezryna Rizq Arisha. PLEASE CLICK A PICTURE ABOVE FOR VOTE. THANKS!

Pakej Perkahwinan

Pakej Perkahwinan
Latest from us. Please click pic for more info.

Deep Blue Lense copy-paste Contest

Salam...


Jom joint contest yang sangat2 senang...contest ni organize by mamaemma




Macam mana nak joint????

nampak tak badge kat atas tu?? copy and paste je kat blog kengkawan.. pas dah buat bagi tahu pihak penganjur via email crawler_os@yahoo.com, comment box, oggix, ym.

My Kids

Adamme in action

Wednesday, March 31, 2010

Ezryn oh Ezryn...

Salam....hari ni macam hari-hari yang lain gak....busy ngan anak2 dan keje2 umah...cuma now MAMA dah jadi "CIkGU'...he...he...he...cikgu ajar menari je untuk bebudak tadika....ada pertandingan...jadi..kuarkan la skill yang ado.....al-maklum la...dulu2 MAMA ni dancer....freelance je.....nak di jadikan citer hari ni...tengah dok layan FB...cam biasala Ezryn dan Baby Edhar bermain bersama....main gosok baju...walaupun layan FB...pasang gak telinga dengar perbualan anak2ku...puas keluar masuk dalam bilik..habis di selongkarnyer almari baju...amik baju kurung...huh...berebut2 nak kan baju tu...then Ezryn cakap apa tau...."adik jangan lah amik baju NIKAH kakak ni...."...BAJU NIKAH!...terkejut MAMA dengar...hai anak...baru 4 tahun ye...kelakar sungguh...then MAMA tanya "dah nak kawin ke?"...Ezryn balas...."ha'a.....ni pakai baju nikah...nak kawin la..."... ;p

No comments: