VOTE for MARYAM EZRYNA

VOTE for MARYAM EZRYNA
hi....vote for my cutie pie...Maryam Ezryna Rizq Arisha. PLEASE CLICK A PICTURE ABOVE FOR VOTE. THANKS!

Pakej Perkahwinan

Pakej Perkahwinan
Latest from us. Please click pic for more info.

Deep Blue Lense copy-paste Contest

Salam...


Jom joint contest yang sangat2 senang...contest ni organize by mamaemma




Macam mana nak joint????

nampak tak badge kat atas tu?? copy and paste je kat blog kengkawan.. pas dah buat bagi tahu pihak penganjur via email crawler_os@yahoo.com, comment box, oggix, ym.

My Kids

Adamme in action

Wednesday, June 2, 2010

Anugerah Terindah

Alang2 dah buka blog ni....MAMA nak storyla pasal perkembangan anak2 tercenta....early MAY...anak2 exam....so far...result tak menghampakan walaupun ada subject yang menurun...biasala...ada pasang surutnyer...now....alhamdulillah...Adamme banyak juga dapat offer berlakon + iklan...walaupun sekadar extra....kira ok la tu.....kalau tengok iklan courts mommonth..world cup campaign...dialognyer macam ni " ayah saya kata, kat courts laaaagii murah"...tu la anak MAMA...ADAMME...jersey kuning....hari ni...gi shooting untuk iklan kuaci....hhmmm...pagi2 dah bangun...rajin pulak...klu tidak...mmg susah nak bangun...audrene....so far, bertambah pandai...."MeLAWAN"pun terror....hari2 dok gaduh ngan MAMA, kalau ngan Ezryn...ada je yang tak puas hati...Ezryn....makin terlalu obses ngan hand bag, high heel, make up...hari2 minta babah belikan barang2 tu untuk dia...Edhar...baru ok dari demam...seminggu juga la...siap bawak gi hospital...cek darah..takut ada apa2...nasib baik ok...yg tak tahan tu, bila batuk susah nak berhenti....risau MAMA bila dia start batuk....selama sakit tu..mmg tak makan....susut giler beratnyer...kurus sangat...tapi sekarang...selera makan dah ok..dan kembali nakal...mmg dok terjerit2 la ngan dia....terima kasih Ya Allah....di atas kurnianMu....inilah harta yang paling berharga buat MAMA...ANAK-ANAK YANG TERSAYANG....

No comments: