VOTE for MARYAM EZRYNA

VOTE for MARYAM EZRYNA
hi....vote for my cutie pie...Maryam Ezryna Rizq Arisha. PLEASE CLICK A PICTURE ABOVE FOR VOTE. THANKS!

Pakej Perkahwinan

Pakej Perkahwinan
Latest from us. Please click pic for more info.

Deep Blue Lense copy-paste Contest

Salam...


Jom joint contest yang sangat2 senang...contest ni organize by mamaemma




Macam mana nak joint????

nampak tak badge kat atas tu?? copy and paste je kat blog kengkawan.. pas dah buat bagi tahu pihak penganjur via email crawler_os@yahoo.com, comment box, oggix, ym.

My Kids

Adamme in action

Tuesday, July 27, 2010

Perkembangan anak-anakku...


Salam semua.......hari ni rasa terajin pulak nak menaip kat blog....selalu MAMA layan FB je.....bukan apa...kadang2 tu tak tau nak type apa kat sini..dan kadang2 tu rasa malas nak menaip2 ni.....apa yang MAMA nak cerita ye???????...oh ye....baru2 ni MAMA try pakaikan Baby Edhar CD...Clmoth Dypers...he..he..he..memang la bunyinyer agak lambat kalau nak di bandingkan dengan kawan-kawan yg terdahulu mengenali CD ni...babah yang bawak balik dari opis...opismate jual...so, babah saja2 la beli..tolong mamber....start dari hari tu...sampai la sekarang...adalah dalam sebulan...Baby Edhar guna CD....tapi memandangkan baru ada 1 set je...still guna dypers pakai buang....hhmmmmmmmm....apa lagi ye...ok...tak lama lagi..Adamme dan Oyin akan exam....PKSR 3...dan seperti biasala..MAMA akan sibuk macam bebudak nak amik exam gak.....tapi....dah 2-3 minggu ni start study...tak mo terkejar2...

hmmm......Adamme.....dah selesai Acting Workshop kat FINAS...selama sebulan...every weekend...jenuh la nak menunggu dia habis...finally...tamat jugak....free je workshop ni...sebab early year hari tu...FINAS buat hari terbuka..try audition...dapat...then sesiapa yg dapat tu...dapat la offer untuk workshop ni...Cikgunyer...HASNUL RAHMAT dan AVA VANJA....so...graduation day...all the students buat pementasan theater....boleh dibanggakan la....tak sia-sia la hantar gi workshop....nak balik je ....Erma Fatima lak nak amik Adamme untuk baca puisi....Sunday dapat puisi...Selasa malam..recording...untuk rancangan apa ntah...MAMApun tak pasti...tapi rasanyer tayangan pada bulan Ramadhan...insyaallah...apa nama rancanganpun MAMA tak tau....babah yang hantar...masa memula tu...tak lak MAMA tanya banyak...

Casting dah banyak yang Adamme pergi...Alhamdulillah....this coming Sunday, Adamme ada shooting untuk BATA...kat Ulu Langat...tapi MAMA atau babah tak gipun....just hantar..then Adamme akan ikut crew.....oh ye..kalau sesapa yang dok tgk TV3...kalau terperasan iklan Cha Cheer Kuaci...yang baju hujai tu, Adamme la....


Cikgu Ava

tengok je la keletahnyer.....

Cikgu Hasnul

Show time....Sebagai HELMI


With Mr David Teo, teachers and all frends...

Standby for recording...

Hang Kebun...he...he...he...

penuh penghayatan..

Adamme dalam TV la....

Oyin.....dah makin besar....masalah sekarang ni....dia selalu akan ikut apa je yg Adamme suka buat...dan tak tau nak buat apa yang dia suka...MAMA selalu bising2 kat Oyin...tapi kata babah...kalau dia dah selesa cam tu....biarla..bukan apa...kadang2, MAMA kesian gak kat Oyin...ialah..bila Adamme ada kawan2...Oyin selalau tak dipedulikan...tapi Oyin tetap nak ikut Adamme...Adammepun dah banyak kali kena marahpun...mcm tu gak...tetap tak peduli adik....yang Oyin pulak...MAMA soh cari kawan sendiri...tak mau....tapi babah cakap...masa babah umur cam Adamme dan Oyin..mmg macam tu la babah dan adik perempuan babah....lama2, bila dah 11 ke 12 tahun...baru babah rasa FREE dari adiknyer.....

Tembam kan????

Ezryn...cam biasa la...terlalu obes ngan baju2, handbag2, kasut, make-up 2 dan yang sewaktu dengarnyer....now....hari2 dok tgk internet..dah 2 hari ni, dia dok tengok SURI CRUISE...he.he...he...anak TOM CRUISE N KATIE HOLMES.....macam2 dia order......payah betulla....next year dia akan ke tadika....dah cakap nak buat rambut macam mana...fening2.....




Baby Edhar...dah terror macam2....bercakappun dah boleh tahan walaupun hujung2....semayang...selalu...siap ada doa....pas tu skrg ni sikit2 ngadu...nak soh org lain kena marah...siap nangis2...mmg nampak sangat ngada2.....gigi...empat batang kat depan, atas....2 batang kat bawah, depan...baru ak tumbuh 2 gigi geraham..umo dah 1 tahun 7 bulan.....bila nak penuh...tak tau la.....


Budak nakal...


Bye....

Ok uols.....nanti bila2 ada idea....MAMA akan corat-coret lagi kat sini....bye....

No comments: