VOTE for MARYAM EZRYNA

VOTE for MARYAM EZRYNA
hi....vote for my cutie pie...Maryam Ezryna Rizq Arisha. PLEASE CLICK A PICTURE ABOVE FOR VOTE. THANKS!

Pakej Perkahwinan

Pakej Perkahwinan
Latest from us. Please click pic for more info.

Deep Blue Lense copy-paste Contest

Salam...


Jom joint contest yang sangat2 senang...contest ni organize by mamaemma




Macam mana nak joint????

nampak tak badge kat atas tu?? copy and paste je kat blog kengkawan.. pas dah buat bagi tahu pihak penganjur via email crawler_os@yahoo.com, comment box, oggix, ym.

My Kids

Adamme in action

Friday, September 17, 2010

Raya! Raya! Raya!

Salam semua..............memang bersawang la blog ni...apsal la malas sangat nak update???? oh ye..salah 1 sebab yang menambahkan kemalasan MAMA adalah kerana...jeng...jeng...jeng...diriku HAMiL lagi....alhamdulillah....anak yang ke-5...kononnyer nak planning....tapi nak buat macam mana...

oh ye...raya untuk tahun ni...MAMA sekeluarga meraikan dalam keadaan sedehana saja...cukupla anak2 yang gembira...sepatutnya raya tahun ni belah MAMA..tapi memandangkan orang tua MAMA balik ke kelantan...(sebelah mak)..untuk beraya ngan atuk MAMA yang dah keseorangan...maka bagi kasi can kat babahlah....

Memula gi umah ibu mertuaku...cam biasala...terus gi umah kakak ipar..sebab semua berkumpul kat sana memandangkan biras MAMA..suami kakak ipar...patah kaki....then gi umah adik ipar lak...so..memang dah jadi tradisi...first raya di wajibkan balik ke kampung babah kat Kuala Selangor.....raya kat sini memang syok giler...sib baik la babah ada kampung...yang paling best..bila malam la...biras MAMA sorang lagi ( suami adik ipar )...he..he..he..TOKAN besar mercun....every year dia akan bawak mercun..cakap je nak mercun apa...memang banyak giler..khas untuk malam tu je...dah macam sambut new year....

ok la....ni MAMA postkan gambar-gambar kenangan raya...layannnnnnnnnn........


 
Babah's family

bunga api dah habis...bakar lidi lak..

ezryn tekun membakar lidi...

 Inilah tokan besar mercun.....sedang mengira stok...ha..ha..ha..

Percikan mercun yang pertama..

 Kalau kat umah, jangan harap la dapat main mercun....bunga api je...


Yang tu aunty rose...my sis in law's mother in law...dia seronok sangat sebab meriah join.


Oyin with Camillia

Yang ini mercun yang paling banyak das...138 das...kira finale la ni..

 Amacam? syok tak layan gambar-gambar ni.....bagitu la cerita raya MAMA untuk tahun ni..... sempena bulan Syawal ni...MAMA nak ucapkan SELAMAT HARI RAYA pada teman-teman dan saudara mara yang mengenali MAMA.....
 

No comments: