VOTE for MARYAM EZRYNA

VOTE for MARYAM EZRYNA
hi....vote for my cutie pie...Maryam Ezryna Rizq Arisha. PLEASE CLICK A PICTURE ABOVE FOR VOTE. THANKS!

Pakej Perkahwinan

Pakej Perkahwinan
Latest from us. Please click pic for more info.

Deep Blue Lense copy-paste Contest

Salam...


Jom joint contest yang sangat2 senang...contest ni organize by mamaemma




Macam mana nak joint????

nampak tak badge kat atas tu?? copy and paste je kat blog kengkawan.. pas dah buat bagi tahu pihak penganjur via email crawler_os@yahoo.com, comment box, oggix, ym.

My Kids

Adamme in action

Friday, October 1, 2010

Gala Nite - CRAYON

Salam semua......16.09.2010 yang lepas merupakan tarikh tayangan perdana untuk filem pertama lakonan Adamme...CRAYON...MAMA sekeluarga turut diundang...mula2...sedikit jamuan raya....sementara menunggu..makan2 la....ramai press, sponsor...yang datang...bagus promosi untuk filem ini...teruma kasih kepada zioss production ( Linda Ziegler dan Julia Ziegler)..juga kepada penulis script...Dean...kerana beri kepercayaan kepada Adamme untuk membawa peranan sebagai Afiq....walaupun Adamme tak ada banyak pengalaman...tetapi mereka percaya kepada bakatnya....lebih kurang pukul 9.15 malam.....tayanganpun bermula....plot cerita CRAYON mudah difahami....cerita yang ringkas.....ada sense of humor, family and......touching.....MAMA tak mau cirita kat sini....11.11.2010...akan di tayangkan di pawagam2 terpilih....jadi pergi la tengok beramai2....tanda sokongan kawan2 semua...


 Adamme with script writer, Dean....interview with press
 Gelagat Baby Edhar dan Ezryn

 Kat poster tak ada gambar Adamme...nama je...jadilah...
 Ikut je apa abang dia buat..
 Adamme and Linda Ziegler
 Kids in CRAYON
 CRAYON team

2 comments:

Pnut said...

haii mama adamme a.k.a Afiq,
nice jumpa this blog.. i watche CRAYON last night, and the movie best gilakkkk all emotions in one movie..

fieza said...

thank you Pnut....mmg tak ramai yg suka nak menonton citer2 macam ni...but thanks for your support...esok pukul 3pm pelakon CRAYON akan ada di booth @ midvalley...