VOTE for MARYAM EZRYNA

VOTE for MARYAM EZRYNA
hi....vote for my cutie pie...Maryam Ezryna Rizq Arisha. PLEASE CLICK A PICTURE ABOVE FOR VOTE. THANKS!

Pakej Perkahwinan

Pakej Perkahwinan
Latest from us. Please click pic for more info.

Deep Blue Lense copy-paste Contest

Salam...


Jom joint contest yang sangat2 senang...contest ni organize by mamaemma




Macam mana nak joint????

nampak tak badge kat atas tu?? copy and paste je kat blog kengkawan.. pas dah buat bagi tahu pihak penganjur via email crawler_os@yahoo.com, comment box, oggix, ym.

My Kids

Adamme in action

Wednesday, January 20, 2010

CONTEST SWEET PICTURE ANAK BERSAMA IBU

Salam.....another contest....



Nama MAMA : Shafizah binti Mohamad Shariff
Nama Baby : Gabriel Edhar Rizq Arish
Tarikh Lahir Baby : 7th December 2008

Gambar ni MAMA anggap sweet sebab renungan mata Baby Edhar penuh bererti. Seolah-olah Baby Edhar nak bagitau " MAMA, Edhar sayang MAMA"....

So, sesiapa yang nak joint...just click here.


1 comment:

iedaLUVsham said...

akak, ieda dah linkkan akak punyer pada tuan punyer contest :) good luck ek