VOTE for MARYAM EZRYNA

VOTE for MARYAM EZRYNA
hi....vote for my cutie pie...Maryam Ezryna Rizq Arisha. PLEASE CLICK A PICTURE ABOVE FOR VOTE. THANKS!

Pakej Perkahwinan

Pakej Perkahwinan
Latest from us. Please click pic for more info.

Deep Blue Lense copy-paste Contest

Salam...


Jom joint contest yang sangat2 senang...contest ni organize by mamaemma




Macam mana nak joint????

nampak tak badge kat atas tu?? copy and paste je kat blog kengkawan.. pas dah buat bagi tahu pihak penganjur via email crawler_os@yahoo.com, comment box, oggix, ym.

My Kids

Adamme in action

Tuesday, January 19, 2010

MOBS & Kedai Gambar Kami : Cutest Baby with Blanket Contest

Salam.....another baby contest....please click here for more info.



 

 

Baby's name : Gabriel Edhar Rizq Arish bin Haji Khairul Fazril
Age : 1 year old
Gender : Boy

Baby Edhar is a very naughty, active, smart and brave boy! Every single minute, MAMA kena pantau pergerakannya. Pantang lepa....meja, sofa atau apa saja tempat yang tinggi, dia akan cuba panjat. dan selalu nyer berjaya...Baby Edhar memang bijak sebab untuk panjat ke tempat yang tinggi, dia akan cuba pijak apa2 yang boleh melepasi tempat yang tinggi itu. Jatuh dah banyak kali tapi tak pernah serik. Kalau nak lakukan sesuatu, dia akan pandang ke arah MAMA atau babah atau sesiapa saja orang dewasa yang ada untuk pastikan orang2 tu tak akan memarahinyer....Sekarang dah pandai berebut barang dan bergaduh ngan kakak2 dan abang nyer....bukan setakat gaduh...bila nakkan sesuatu tapi tak dapat...dah pandai ngadu...kat MAMA dan babah...

3 comments:

mopajah said...

ala tomelnye...

gud luck dear...rajin tul mama join contest...

mamaaerish : said...

cutenyer... gd luck yer... :)

fieza said...

Thanks...