VOTE for MARYAM EZRYNA

VOTE for MARYAM EZRYNA
hi....vote for my cutie pie...Maryam Ezryna Rizq Arisha. PLEASE CLICK A PICTURE ABOVE FOR VOTE. THANKS!

Pakej Perkahwinan

Pakej Perkahwinan
Latest from us. Please click pic for more info.

Deep Blue Lense copy-paste Contest

Salam...


Jom joint contest yang sangat2 senang...contest ni organize by mamaemma




Macam mana nak joint????

nampak tak badge kat atas tu?? copy and paste je kat blog kengkawan.. pas dah buat bagi tahu pihak penganjur via email crawler_os@yahoo.com, comment box, oggix, ym.

My Kids

Adamme in action

Tuesday, January 5, 2010

Ezryn oh Ezryn

Salam....Ezryn....Ezryn....becok sungguh mulu anak MAMA yang sorang ni sampai MAMA naik bengangpun ye!!! Di sebab kan kebecokkan mulut nyer...memang tak pernah diam melainkan kalau dia....zzzzzzzzzzzzz. Sekarang kuat menjawab...kadang2 bunyi jawaoan dia macam Mak Nenek...sampai MAMA dan babah tergelak dengar cara dia bercakap...ngan suara serak2 basahnyer....tak pelat...yang bestnyer...kalau Ezryn minta tolong MAMA...dan MAMA tengah sibuk...ditambah pulak babah ada...dia akan cakap..."Babah...tolong la A-in bla...bla...bla....MAMA ni susah lah nak minta tolong!!!" tak ke tersentap bunyinyer?? Di sebabkan terlalu taksub ngan cerita2 P.RAMLEE - MADU 3, sekarang ni dia tengah hafal skrip scene madu2 abang jamil datang bertandang ke rumah isteri ke 3..." Tumpang bedak Cik Hasenah...eh, sape pulak yang terbalikkan gambar ni...???" siap betulkan gambar...kuarkan cermin konon2 nak berbedak....kelakar....kelakar....

Baru2 ni.....MAMA 1 family gi shopping....jadi, babah belikan baju PRINCESS kat Ezryn....memang dia suka sangat3...bayar2, terus pakai...lepas salin baju, dia cakap apa tau?? " MAMA, A-in rasa kasut ni, tak cantiklah ngan baju ni...A-in nak kasut yang sama ngan baju ni...." kata2 seorang kanak2 perempuan 4 tahun....MAMApun tak cerewet macam tu...dia cakap ngan babah, malas babah nak layan...

Semalam, bawak Ezryn gi KL...nak cari buku Adamme...singgah ke SOGO...bawak naik kat Children's Dept....memula tengok baju...dia jadi rambang mata....MAMA tak layan....sampai kat tempat kasut...MAMA saja tanya nak kasut yang mana....memang tak keruan jadinya...test punya test...besar, siap tanya kat salesgirl tu " Kak kasut yang kecik sikit yang saya muat, ada tak??" kelas tak soalan dia??? Orang tu pun nak tergelakoun ada dengar dia tanya macam tu...selagi tak dapat kasut, selagi tu mata dia melilau2 cari kasut. Penyudahnyer sandal Minnie Mouse BERTUMIT diulangi BERTUMIT jadi pilihannyer...sebab memang dah lama dia nak kasut tinggi ni....punya la seronok sampaikan balik umah buka kasut letak tepi...bila Adamme dan Oyin balik...letak beg kat atas kasutnyer...marah.....sabo je la....

1 comment:

denaihati said...

Untuk makluman denaihati telah berpindah ke http://denaihati.com sila update bloglist untuk berita terkini contest Berani Gagal