VOTE for MARYAM EZRYNA

VOTE for MARYAM EZRYNA
hi....vote for my cutie pie...Maryam Ezryna Rizq Arisha. PLEASE CLICK A PICTURE ABOVE FOR VOTE. THANKS!

Pakej Perkahwinan

Pakej Perkahwinan
Latest from us. Please click pic for more info.

Deep Blue Lense copy-paste Contest

Salam...


Jom joint contest yang sangat2 senang...contest ni organize by mamaemma




Macam mana nak joint????

nampak tak badge kat atas tu?? copy and paste je kat blog kengkawan.. pas dah buat bagi tahu pihak penganjur via email crawler_os@yahoo.com, comment box, oggix, ym.

My Kids

Adamme in action

Sunday, November 22, 2009

Anakku Ceria Give-away Contest



Ceria tak????

 Cara penyertaan:

1. Be a follower of http://mystory-noriza.blogspot.com/
2. Be a follower of http://jommainkutu.blogspot.com/
3. Put entry contest in your blog (sticky mode entry ya!) dengan gelagat anak anda yang paling ceria.
4. Copy the contest banner into the blog entry with the contest link in your entry http://mystory-noriza.blogspot.com/
5. Place the Contest banner in your sidebar with link back to the contest entry (no link back will be disqualified)
8. Leave a comment on this post (Anakku Ceria Give away Contest) for me to pick up the winner.
Syarat-syaratnya;
1.Terbuka kepada ibubapa yang mempunyai anak/anak sedara/ di bawah usia 24 bulan.
2. Satu contestant 1 entry sahaja
3. Contest bermula dari 22 October 2009 sehingga 22 November Nov 2009
4. Proses pemilihan pemenang akan dilakukan oleh juri-juri yang dilantik oleh penganjur.

4.Gambar pemenang akan dipamerkan di blog penganjur
5.Proses pemilihan pemenang oleh juri adalah muktamad

Tentang Hadiah pulak!Jeng jeng ini hadiahnya
* set memasak vantage 3.0L

1.Hanya 1 pemenang akan dipilih dan akan memenangi dan ditaja oleh http://jommainkutu.blogspot.com/

BEST kan..Teruja tak nak dapatkan hadiah tue..Apa lagi join la sekarang snap gambar anak yang paling ceria

ALL THE BEST

12 comments:

Naz-Segalanya disini said...

alalala..cumelnya mata terpejam..gd luck gabriel edhar

fieza said...

makacih aunty....

CuTeMiUt78 said...

hik..hik..memang tomey.. good luck ya

fieza said...

Thank you...

sitinoriza said...

tq for the n3..tggu result ye..good luck

adianiez AIDA said...

mata tutup tu darling. sure hati ceria tersangat-sangat ler tu. good luck yer. best dpt vantage tu!!!

fieza said...

sitinoriza : TQ. Ok saya Tungguuu...

adieniez : ceria...ceria...thanks.. :)

laki cikgu kimia said...

cemane nak submit pic future children hah? hiii -round2-

Drama Mama said...

bestnya hadiah!!! good luck, memang comel dan ceria gambar tu :-D

fieza said...

Thank you..

Mommy Lyna said...

salam kak fieza

tahniah! anda telah memenangi hadiah utama dlm msk aidilfitri giveaway!

nanti emelkan address dgn no h/p ye kat saye.. mommy@fahry.net

fieza said...

Alhamdullillah!! Ye ke.....tak sangka lak leh menang...anyway...terima kasih sesangat.