VOTE for MARYAM EZRYNA

VOTE for MARYAM EZRYNA
hi....vote for my cutie pie...Maryam Ezryna Rizq Arisha. PLEASE CLICK A PICTURE ABOVE FOR VOTE. THANKS!

Pakej Perkahwinan

Pakej Perkahwinan
Latest from us. Please click pic for more info.

Deep Blue Lense copy-paste Contest

Salam...


Jom joint contest yang sangat2 senang...contest ni organize by mamaemma




Macam mana nak joint????

nampak tak badge kat atas tu?? copy and paste je kat blog kengkawan.. pas dah buat bagi tahu pihak penganjur via email crawler_os@yahoo.com, comment box, oggix, ym.

My Kids

Adamme in action

Saturday, November 7, 2009

Baby in romper contest


Salam.....kali ni nak joint.... baby in romper contest anjuran Aslindaa.blogspot

MAMApun memang sejak first baby suka pakai romper. Senang...takyah nak 2-3 pcs sekali pakai..lebih-lebih lagi, kalau baby dah semakin lasak.....
Dan bak kata Puan Penganjur ..... memang stok perut tak terjojol dan kemas..

Jadi MAMA nak pertaruhkan gambar ni...yang lain-lain tu sekadar cuci mata...




Masa ni Baby Edhar berusia 3 minggu..

Nama Baby : Gabriel Edhar Rizq Arish bin Haji Khairul Fazril
Tarikh Lahir : 07.12.2008
Umur : 11 Bulan






Syarat-syaratnya :

1. buat 1 n3 dengan tajuk 'baby in romper contest'
[hanya tajuk ini yang diterima]
- Done
2. upload gambar baby anda yang beromper ittew
[overall tak masuk senarai tau!]
 - Done
3. baby harus la berusia 24 bulan ke bawah
[sila nyatakan tarikh lahir. yang oberdos umur tu.. mintak mahap yo...]
- 11 bulan

4. bermula dari harini hingga 24 nov
[sempena birthday adeeb lewww]
5. nak jadi follower boleh.. tak nak pun takper
[tiada unsur paksaan]
- Done  
 6. pastikan ada link me & kodai me sekali
[hak ni ada unsur-unsur paksarela hoccay~!!! ]
- Done  
 7. juga di bloglist anda
[wajip]
- Done  
 8. tiada item 6 & 7 dikira disqualified
[nasib kome la yer...]
- Wokey!!
 9. no votes, no slogan
[korang senang, saya pun tak poning kehkehkeh!!!]
- Memang senang
 10. dah siap, tinggalkan jejak di ruangan komen n3 ini sahaja
[senang saya nak jengah nanti]
- Kalau tak tinggal, mesti tak terjah...
 11. last but not list, tepek banner di sidebar bersama-sama link yer..
[jangan luperrrr...]
- Done 

4 comments:

h4ni3 said...

salam.. lama x jengah sini..
alalaa..comey jerr.. good luck fieza :)

fieza said...

Terima kasih...

kakngah said...

checked.
gud luck dear..

fieza said...

OK.....mintak2 la menang...AMIN..