VOTE for MARYAM EZRYNA

VOTE for MARYAM EZRYNA
hi....vote for my cutie pie...Maryam Ezryna Rizq Arisha. PLEASE CLICK A PICTURE ABOVE FOR VOTE. THANKS!

Pakej Perkahwinan

Pakej Perkahwinan
Latest from us. Please click pic for more info.

Deep Blue Lense copy-paste Contest

Salam...


Jom joint contest yang sangat2 senang...contest ni organize by mamaemma




Macam mana nak joint????

nampak tak badge kat atas tu?? copy and paste je kat blog kengkawan.. pas dah buat bagi tahu pihak penganjur via email crawler_os@yahoo.com, comment box, oggix, ym.

My Kids

Adamme in action

Saturday, November 7, 2009

" Seindah Butterfly " Giveaway ( B )



Salam.....nak joint kontes ni.. " Seindah Butterfly " Giveaway ( B ) anjuran seindahbutterfly.blogspot
Semperna besday kak ecah pade 1 nov lepas


yg disponsor oleh 'selumber mama' , cUDa yakni sokrang tokey baju
yg cukup baek hati dan bodiman sengihnampakgigi


Di sebabkan umur anak boleh sampai 12 tahun, MAMA nak pertaruhkan ke 4-4 anak MAMA..


Memula gambar Adamme...



Nama : Joshry Adamme Rizq Arish bin Haji Khairul Fazril
Umur : 8 tahun

Adamme ni seorang pencinta seni dan suka mencipta sesuatu..selain jadi saintis Adamme juga bercita-cita nak jadi artis ...hobi selain menyanyi dan menari, suka sangat-sangat ngan video games..bidang pelajaran, alhamdulillah. Sekarang ni sedang berjinak-jinak dalam bidang lakonan...tunggu kemunculan filem pertama Adamme... ( tajuk akan di beritahu kelak )



Kemudian gambar Oyin




Nama : Audrene Layla Rizq Arisha binti Haji Khairul Fazril
Umur : 6 tahun
 Oyin, suka ikut apa yang adik-beradiknya suka..Sebenarnya,Oyin seorang yang pemalu...seorang yang keras hati tetapi mulutnyer petah berkata-kata berbanding Adamme...nampak matang berbanding usia...antara murid yang bijak di dalam kelas ( sebab selalu tolong dan ajar kawan-kawan ). Pergi casting atau shooting, sebab tak mau kalah ngan abang dan adik sebab MAMA tahu dia seorang yang pemalu..


Seterusnya...Ezryn..




Nama : Maryam Ezryna Rizq Arisha binti Haji Khairul Fazril
Umur : 6 tahun
 Yang ini memang terlebih sudah berbanding adik-beradik yang lain...suka melaram, jangan cakap kakak lebih cantik dari dia...silap haribulan, nangis...suka menyanyi, menari dan kadang-kadang cakap sorang-sorang ( berlakon )....barbie, accessories, make up, kasut antara barang-barang paling2 dan sangat2 Ezryn suka. Pernah jadi featured girl untuk iklan . Mulut....boleh tahan...


dan yang terakhir sekali....Baby Edhar




Nama : Gabriel Edhar Rizq Arish bin Haji Khairul Fazril
Umur : 11 bulan

Aktif dan nakal...terlalu menyukai kereta dan motor...mula bergoyang bila dengar lagu...mudah tersenyum...tak suka makan makanan baby....apa yang MAMA makan, itula yang Baby Edhar nak..pandai HELLO bila pegang telefon atau hand phone...terlalu suka mendengar dan melihat azan...



Dah terjah ke blog sponsor...bila di telek2, ditenung2.....memang nampak menarik...sukat dat crown bday, tapi MAMA tak ada planning lagi untuk birthday party...jadi dari hasil terjahan, MAMA pilih :



1. - botol susu tee ( kalau baby Edhar menang, nak letak namanyer kat situ )
2. - besday gurl.. ( kalau Oyin @ Ezryn menang...nak design macam tu tapi cuma wording "PRINCESS  Audrene @ Ezryn" kat baju tu ) 
3.  - ben10  ( Kalau Adamme yang menang, mesti la letak nama dia )





...SYARAT2 SAH PENYERTAAN...

  • Jadik FOLLOWER blog ni dan blog sponsor
  • Masukkan kami lam BLOGLIST kowang
  • Letak BANNER yg Puan Mai dah tulun buat diatas kat entry dan sidebar blog kowang dan link ke entry ni
  • Buat entry lam blog kowang dgn hanya menggunakan tajuk"Seindah Butterfly" Giveaway Kategori B
  • Upload hanya SEKETUL gambar comey dan cute miut anak kowang xkirelah dlm keadaan ape skali pun tapi 12sx xmau yer jelir Pastu cerite la sket2 pasal ank kowang alang2 tu kan...
  • Jangan luper letak name & umur so comey yer
  • Anak kowang perlulah berusia diantara 1 HARI - 12 TAHUN (biase org buat 1hari - 4 tahun kan.. tp sy sian kt bebudak cute miut yg dh beso tu..... xpe, masukkan yeh )
  • Kalau ade 10 org anak, bermakne 10 gambar boley di upload tp setiap gambar mesti ade gambar peserta saje.. mok atau pok nye walaupun cute miut xdibenarkan inteprem, ok!! takbole
  • Makesure si cute miut tu anak kowang dan anak kucing xkan dilayan
  • Kowang jugak merelakan gambar si comey kowang diabadikan dlm blog ini nnt
  • Kowang jugak dipersilakan untuk menerjah blog sponsor dan di entry anda nnt bgtau 3 design baju / ape2 je yg ader lam blog sponsor yg kowang minat. Mane tau powan cuda terharu lalu diberinye ketiga2 itu kepada pemenang ihikhik
  • Tinggalkan link entry kowang lam comment box entry ni.
  • Sy akan tinggalkan jejak di entry anda, I'Allah..
  • Tarikh luput : 06 / 12 / 2009
Hadiah disponsor oleh :



&
adiah misteri dari Abu Dhabi kenyit



unta kah?? fikir


4 comments:

:: butterfly :: said...

salam..
mmg cute..mmg miut ank2 u.. pandai posing yg xleh tahan tu hehehe

Gudlak ;)
~iRMa~

fieza said...

TQ....mudah-mudahan...menang...

CatlinaFly said...

salam..good luck..(wah sedap2 nama anak ! :)

fieza said...

Thanks.. :)