VOTE for MARYAM EZRYNA

VOTE for MARYAM EZRYNA
hi....vote for my cutie pie...Maryam Ezryna Rizq Arisha. PLEASE CLICK A PICTURE ABOVE FOR VOTE. THANKS!

Pakej Perkahwinan

Pakej Perkahwinan
Latest from us. Please click pic for more info.

Deep Blue Lense copy-paste Contest

Salam...


Jom joint contest yang sangat2 senang...contest ni organize by mamaemma




Macam mana nak joint????

nampak tak badge kat atas tu?? copy and paste je kat blog kengkawan.. pas dah buat bagi tahu pihak penganjur via email crawler_os@yahoo.com, comment box, oggix, ym.

My Kids

Adamme in action

Saturday, November 14, 2009

Tak ku duga.....

Salam.....malam kelmarin buka email..tetiba dapat message ni :

"salam kak fieza

tahniah! anda telah memenangi hadiah utama dlm msk aidilfitri giveaway!

nanti emelkan address dgn no h/p ye kat saye.. mommy@fahry.net"...

MAMA menung jap....tengok message kat n3 Anakku Ceria Contest...eh...dah kuar result ke...?? MAMApun cakap la ngan babah gambar Baby Edhar menang...

Semalam...MAMA buka balik email dan baca betul-betul...sebab MAMA rasa musykil nape nama penganjurnyer lain.....tup...tup...MAMA yang salah tengok...sorila...masa first time baca...mata dah tak kuat...rasa cam layu sangat2....Ialah....3 pagi....macam mana nak layan..tapi pasal message yang di terima tu memang best...baca gak la.....

Sebenarnya MAMA merupakan PEMENANG UTAMA

Duit Raya – MySuperKids Special Aidilfitri Giveaway

seronok sesangat....sapa nak kasi duit minyak ye tak ( RM70 )????.. MAMA citer kat babah...ialah, sapa lagi nak guna kalau bukan babah dok ulang alik gi keje??...babah ckap kalau betul2 ulang-alik gi keje je, tahan lah 7-8 minggu.... ( naik motor je...senang skit...) .....lagipun, masa memula joint contest ni, tak adalah harap menang..sebab memang dah tahu kalau contest2 ni, lagi2 cam lucky draw ke, giveaway ke....atau yang seangkatan dengannyer...memang tak lucky...walaupun harap2 dapat..memang selalunyer macam tu..Itulah kalau dah namanyer REZEKI....Anyway,terima kasih kepada Puan Penganjur...

5 comments:

um. masyitah said...

salam
wah Tahniah ya

iedaLUVsham said...

tahniahh!!! beshhnyer dapat duit! hehehhe!!! :)

fieza said...

Terima kasih.. :)

CuTeMiUt78 said...

wah.. tahniah la ya.. rezeki tu..

fieza said...

Thanks..