VOTE for MARYAM EZRYNA

VOTE for MARYAM EZRYNA
hi....vote for my cutie pie...Maryam Ezryna Rizq Arisha. PLEASE CLICK A PICTURE ABOVE FOR VOTE. THANKS!

Pakej Perkahwinan

Pakej Perkahwinan
Latest from us. Please click pic for more info.

Deep Blue Lense copy-paste Contest

Salam...


Jom joint contest yang sangat2 senang...contest ni organize by mamaemma




Macam mana nak joint????

nampak tak badge kat atas tu?? copy and paste je kat blog kengkawan.. pas dah buat bagi tahu pihak penganjur via email crawler_os@yahoo.com, comment box, oggix, ym.

My Kids

Adamme in action

Friday, November 6, 2009

MAMA yg teruk ke aku ni??????

Salam..........MAMA masih di hotel..pagi tadi gi breasfast...and as usual memang selama seminggu kat sini, Ezryn yang paling lambat bangun..dn kalau dah lambat, memang MAMA akan biarkn dia tido ( kalau kejutpun,memang dia tak akan bangun )....

Nak jadi cerita, MAMA + my 2 another kids and baby, turunla tanpa Ezryn...dan nak jadi cerita lagi, kad pula tak bawa...sah-sah la tak bole masuk...so , MAMApun gi counter amik kad lain...

MAMApun naik atas ( dengan harapan, Ezryn tak bangun lagi )....tetiba....MAMA nampak Ezryn kat luar pintu bilik tengah nangis... berderau MAMA nampak dia kat luar...ialah, pintu dah terkunci....tak lama pas tu ada sorang mamat cleaner ni lalu, dia cakap nak tolong bukakan pintu...Ezryn dah nangis2...masa tu MAMA rasa bersalah sangat..dalam nangis2 tu dia cakap nak kencing.... :(

Memang MAMA salah MAMA meninggalkan Ezryn sorang diri....memang salah MAMA tak kejut Ezryn sampai bangun....memang salah MAMA percaya sangat yang Ezryn tak akan bangun..( maafkan MAMA sayang )...

Tapi, Allah Maha Kaya....nasib baik Ezryn tak pergi mana-mana dan memang MAMA tergerak hati nak beredar awal...( Adamme dan Audrene masih makan )...pas ni walau apa pun, MAMA tak akan meninggalkan walau sorangpun anak-anak MAMA...macam malam tadi....Ezryn dah tertido dan MAMA nak gi makan...MAMA kejut gak sampai dia bangun...lantakla nak nak nangis janji Ezryn ada depan mata MAMA...

No comments: