VOTE for MARYAM EZRYNA

VOTE for MARYAM EZRYNA
hi....vote for my cutie pie...Maryam Ezryna Rizq Arisha. PLEASE CLICK A PICTURE ABOVE FOR VOTE. THANKS!

Pakej Perkahwinan

Pakej Perkahwinan
Latest from us. Please click pic for more info.

Deep Blue Lense copy-paste Contest

Salam...


Jom joint contest yang sangat2 senang...contest ni organize by mamaemma




Macam mana nak joint????

nampak tak badge kat atas tu?? copy and paste je kat blog kengkawan.. pas dah buat bagi tahu pihak penganjur via email crawler_os@yahoo.com, comment box, oggix, ym.

My Kids

Adamme in action

Monday, November 2, 2009

Tido FREE, Makan FREE...... + Adamme dapat GAJI..

Salam...........hari ni dah masuk hari ke-3 MAMA lepak kat hotel. Ialah...tiap kali opis babah buat kursus, dapat bilik. Actually, urusetia kena syer bilik. Tapi bilik yang kitaorang lepak ni, bilik participant yang tak jadi datang. Tapi babah memang tak pernah tido hotelpun. Babah lebih senang balik dan tido kat umah. MAMA pun tak galakkan..ala bukannya jauhpun....kat KL je...Memang perancangan nak balik semalam, pastu tunda hari ni, pastu tak jadi lagi...tak tau nak balik bila..rasa cam malas lak...OKla...relax skit lepak kat sini..makan freee, tido nyenyak...bebudakpun seronok..

Adamme dan babah sampai sini lambat dari sekolah Adamme. Hari ni bawak balik result paper Sains. Keputusan .....Alhamdullillah...Pas maghrib tadi, babah bawak Adamme jumpa producer, sign contract yang dah lama tertunda. Siap Adammepun kena sign. Bila sign namanyer..panjang berjela...create satu sign yg simple untuk dia..Sign je dapat la deposit first gaji Adamme...jumlahnya, alhamdulillah.... bolehla....esok nak bawak Adamme gi try baju untuk photo shoot. Start bulan ni, Adamme sibuk sikit...14.11.09, script reading ngan semua casts. Seronok la dia....Tak apa la Adamme, masa MAMA dulu tak dapat nak merasa semua ni....

P/S : untuk Adamme, buat betul2 tau...tapi pelajaran jangan lupa..

4 comments:

Sitisifir10 said...

Woww...mesti rasa sangat excited kan?? Mama dia jadik p.a la ni ek kiranya?

fieza said...

memang WOW la dia rasa....lebih kurang ler tu....

liana said...

wah..bestnya..kecik2 dah glamer..hehehe..ape rahsianya?

fieza said...

Memang best.....time MAMAnyer dulu tak rasa...tak ada rahsiapun...atas kehendak sendiri...minat + tak malu depan kamera...