VOTE for MARYAM EZRYNA

VOTE for MARYAM EZRYNA
hi....vote for my cutie pie...Maryam Ezryna Rizq Arisha. PLEASE CLICK A PICTURE ABOVE FOR VOTE. THANKS!

Pakej Perkahwinan

Pakej Perkahwinan
Latest from us. Please click pic for more info.

Deep Blue Lense copy-paste Contest

Salam...


Jom joint contest yang sangat2 senang...contest ni organize by mamaemma




Macam mana nak joint????

nampak tak badge kat atas tu?? copy and paste je kat blog kengkawan.. pas dah buat bagi tahu pihak penganjur via email crawler_os@yahoo.com, comment box, oggix, ym.

My Kids

Adamme in action

Thursday, October 29, 2009

My kids..



Pak Lang jahat.....




1 day.....

Salam.......cuba nengok gambar2 kat atas tu....!!!! Ini semua keje Pak Lang adik MAMA....MAMA jumpa kat FB.....sib baik nampak cute jer anak-anakku...hee...hheee...heee.. ( sorry kalau ada yang tak suka.. ).

Nape ye tajuk tu?? Sebabnya hari ni MAMA dapat 2 call untuk Adamme..Memula yang gi photo shoot kelmarin...confirm dapat untuk iklan apa tak tau tapi yang pasti 1 MALAYSIA ( pasal apa MAMA bagitau 1 MALAYSIA, sebabnya melibatkan bebudak MELAYU, CHINA dan INDIA). Yang ke 2 lak, untuk filem...tapi rasanyer yang filem ni kena gi 2nd cast...tapi MAMA tak kisah dapat atau tidak. Sebabnya takut clash. Tak boleh tamak...

Tu ler MAMA cakap ngan Babah, hitam2 Adamme tu, laku gak....hik....hik...hik...jangan marah ADAMME.....

No comments: