VOTE for MARYAM EZRYNA

VOTE for MARYAM EZRYNA
hi....vote for my cutie pie...Maryam Ezryna Rizq Arisha. PLEASE CLICK A PICTURE ABOVE FOR VOTE. THANKS!

Pakej Perkahwinan

Pakej Perkahwinan
Latest from us. Please click pic for more info.

Deep Blue Lense copy-paste Contest

Salam...


Jom joint contest yang sangat2 senang...contest ni organize by mamaemma




Macam mana nak joint????

nampak tak badge kat atas tu?? copy and paste je kat blog kengkawan.. pas dah buat bagi tahu pihak penganjur via email crawler_os@yahoo.com, comment box, oggix, ym.

My Kids

Adamme in action

Tuesday, October 27, 2009

Photo Shoot

Salam.....tengahari tadi, sebelum Adamme gi sekolah, MAMA bawa dia gi casting. Sebab semalam ada 1 Talent Agency call soh datang hari ni. Sebenarnya hantar profile dah lama, tapi baru semalam call. So, MAMApun gi ler ngan Adamme, Ezryn dan Baby Edhar. My bro in law anta, pasal babah course. Memang tak mau lama2 kat sana pasal Adamme final exam hari ni.. ( moga-moga dapat keputusan yang cemerlang ....amin ). Siap pesan soh bawa baju extra. Sampai je, isi form, pastu, ada one guy masuk ( maybe boss diaorang kot ) soh amik gambar Baby Edhar sekali...MAMA memang tak ada bawa baju extra pasal ingat Adamme sorang je...Semuanya berjalan lancar termasuk ler Baby Edhar...jap tadi, MAMA saja2 buka web company tu. Nengok2 ada gambarnyer....



 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 



Since semalam, iklan Ezryn dah kuar...tapi frust sangat2 tak nampak langsung muka dia ( hhuuuaaa..hhuuuaaaa )...Cian dia....dah lah semua orang tunggu iklan tu...tak apa ler...janji dapat payment.

No comments: