VOTE for MARYAM EZRYNA

VOTE for MARYAM EZRYNA
hi....vote for my cutie pie...Maryam Ezryna Rizq Arisha. PLEASE CLICK A PICTURE ABOVE FOR VOTE. THANKS!

Pakej Perkahwinan

Pakej Perkahwinan
Latest from us. Please click pic for more info.

Deep Blue Lense copy-paste Contest

Salam...


Jom joint contest yang sangat2 senang...contest ni organize by mamaemma




Macam mana nak joint????

nampak tak badge kat atas tu?? copy and paste je kat blog kengkawan.. pas dah buat bagi tahu pihak penganjur via email crawler_os@yahoo.com, comment box, oggix, ym.

My Kids

Adamme in action

Saturday, October 10, 2009

PRINCESS ERYNA’S GIVEAWAY – SI KECIL DAN PAKAIAN RAYA

Ni untuk  PRINCESS ERYNA’S GIVEAWAY – SI KECIL DAN PAKAIAN RAYA anjuran http://akudiazahraa.blogspot.com .. Dan ni gambar yang dipertaruhkan..



 Nama : Maryam Ezryna Rizq Arisha binti Haji Khairul Fazril
Umur : 3 tahun

Seperti yang pernah MAMA bagitau dalam catatan-catatan sebelum ini, Ezryn ni memang suka bergaya. Tengok je la gayanyer yang mengalahkan MAK DATIN-MAK DATIN yang ado...... cuma tak make-up je....nak cepat...kalau boleh nak didandan macam pengantin. Bila dah siapkan dan tengok kat cermin, kembang-kempis dalam hati...hheeee..hhee..hheee...

Syarat-syarat penyertaan adalah seperti berikut ;
1. Sertakan gambar anak anda sedang memakai pakaian raya dan ceritakan tentang gambar tersebut.
2. Penyertaan terbuka kepada anak-anak kecil yang berusia 0-3 tahun.
3. Link to blog Princess Eryna in your entry and add my blog in your bloglist : http://akudiazahraa.blogspot.com (no link back will be disqualified)
4. Anda boleh menghantar beberapa gambar yang anda suka tetapi hanya 1 gambar untuk 1 n3.
5. Tinggalkan jejak anda di blog ini sebagai bukti penyertaan.
6. Pemenang akan dipilih oleh juri-juri yang dilantik…
7. Tarikh tutup penyertaan adalah pada 20 Oktober 2009 tepat jam 12.00 tengahari.
8. Hanya 3 pemenang bertuah sahaja yang bakal mendapat hadiah utama. ( Mungkin akan ada hadiah extra... bergantung kpd mood penaja bersama) - hadiah2 semua didatangkan dari Sabah.
--------------------------
Hadiah Pertama - Ramtai Mutiara
pearl 5
Hadiah Kedua - Rantai tangan Zhulian + mutiara
pearl 3
Hadiah Ketiga - seperti di atas jugak..kalo x silap!
pearl 1

No comments: