VOTE for MARYAM EZRYNA

VOTE for MARYAM EZRYNA
hi....vote for my cutie pie...Maryam Ezryna Rizq Arisha. PLEASE CLICK A PICTURE ABOVE FOR VOTE. THANKS!

Pakej Perkahwinan

Pakej Perkahwinan
Latest from us. Please click pic for more info.

Deep Blue Lense copy-paste Contest

Salam...


Jom joint contest yang sangat2 senang...contest ni organize by mamaemma




Macam mana nak joint????

nampak tak badge kat atas tu?? copy and paste je kat blog kengkawan.. pas dah buat bagi tahu pihak penganjur via email crawler_os@yahoo.com, comment box, oggix, ym.

My Kids

Adamme in action

Wednesday, October 28, 2009

Shooting time....

Salam....sebenarnya ni dah kira citer basi...gambar masa shooting DRYPERS...MAMA terjumpa dalam camera Opah...tapi gambar tak cantik pasal tak tahu nak ejas masa pinjam camera Opah......MAMA nak ulangi, frust sesangat-sangat, muka Ezryn tak nampak pun...hhuuukkk.....hhuukk...hhuukk..ialah, semua orang dok tunggu iklan ni, last2 tak adapun muka dia....Ezrynpun dok cari muka dia...Cian anak MAMA...penat je gelek...padahal hari shooting tu, dia yang bergelek sakan...Tak aci rr....Chinese girls tu 2 2 nampak muka, Indian girl tu pun sama.... bayangkan dari 6:30 dia dah bangun mandi dan bersiap....7:30 dah sampai location....kol 3:30 settle...penat Ezryn....walaupun dapat payment, tapi tak best ler...



Dah cam muka orang asli la angle cam ni...





Tengah relax.....





Shooting time!!!!

Next week gi sain contract Adamme....Next month bermula ler latihan script reading. Seminggu kena blog untuk Adamme ( for wardrobe - measure, make-up etc ). Sepatutnyer hari Selasa lepas....Tapi babah sibuk....Tapi hari ni kira lega ler buat Adamme dan MAMA juga, pasal dah abis exam dan esok kena pulangkan buku text.

P/S : Harap-harap Adamme dapat keputusan yang cemerlang....amin....

2 comments:

Miela77 said...

Salam singgah..moga berjaya..

Promosi Cloth Diapers pada harga RM26/pcs hanya untuk esok 3hb Nov 09.. meh cepat..book n dep dulu gaji bayar.. tgh kejar target ni... just isi borang pesanan or order terus ke Miela.77@gmail.com ye..

fieza said...

tq