VOTE for MARYAM EZRYNA

VOTE for MARYAM EZRYNA
hi....vote for my cutie pie...Maryam Ezryna Rizq Arisha. PLEASE CLICK A PICTURE ABOVE FOR VOTE. THANKS!

Pakej Perkahwinan

Pakej Perkahwinan
Latest from us. Please click pic for more info.

Deep Blue Lense copy-paste Contest

Salam...


Jom joint contest yang sangat2 senang...contest ni organize by mamaemma




Macam mana nak joint????

nampak tak badge kat atas tu?? copy and paste je kat blog kengkawan.. pas dah buat bagi tahu pihak penganjur via email crawler_os@yahoo.com, comment box, oggix, ym.

My Kids

Adamme in action

Sunday, October 11, 2009

www.5577studio.com-raya-giftsgiveaway

Ni ada Raya-Giftsgiveaway anjuran  www.5577studio.com  . Sangat menarik dan sedap hadiah-hadiahnyer.....


Raya

MAMA nak story sikit tentang www.5577studio.com ni. Dari hasil terjahan MAMA ke blog ini.

Memula sekali ngan owner  www.5577studio.com ni. Namanyer Farah. Dia seorang designer. Kira hebat gak rr hasilnyer. Kalau nak tengok, kat bawah ni adalah hasil kerjanyer. Selain daripada tu.. Farah juga aktif ngan business perfumenyer....


Pastu tentang ayahanda dan bondanyer yang tercinta. Ayahandanyer seorang jurugambar...( cam babah lak ) ... Kat bawah ni contoh gambar-gambar yang telah di shot oleh En Ramli Asaad.


farahdolly
OK...tunggu apalagi bagi yang dah meleleh air liur tu....cepat ler joint ;) serbu!!


3 comments:

Anonymous said...

Salam kenal.wah rajin join contest eh...meh join Miela77 Aksi Di Aidilfitri Contest lak dan berpeluang memenangi hadiah bernilai RM40 keatas..tinggal 4 hari je lagi.. http://miela77.blogspot.com/2009/09/miela77-aksi-di-aidilfitri-contest.html

Promosi UK Antivirus Formula Bio-Tech Herbal 5ml 3 botol hanya RM55 termasuk pos laju..sesuai tuk demam, selsema, batuk, gejala ILI, cegah H1N1, asma, dan pelbagai penyakit lain..order ke Miela.77@gmail.com

fieza said...

Dah joint..

5577 said...

Salam Fieza,
Terima Kasih join lucky draw (http://www.5577studio.com/contest)
Wah, detail sgt.. :) tp abah farah bukan photographer, dia cume minat jer.. hehe.
Lucky draw ni akan tutup pada 31 Okt and keputusan akan dipostkan pada 2 Nov.
Nanti jenguk la ye..

Tq. :) Take care.