VOTE for MARYAM EZRYNA

VOTE for MARYAM EZRYNA
hi....vote for my cutie pie...Maryam Ezryna Rizq Arisha. PLEASE CLICK A PICTURE ABOVE FOR VOTE. THANKS!

Pakej Perkahwinan

Pakej Perkahwinan
Latest from us. Please click pic for more info.

Deep Blue Lense copy-paste Contest

Salam...


Jom joint contest yang sangat2 senang...contest ni organize by mamaemma




Macam mana nak joint????

nampak tak badge kat atas tu?? copy and paste je kat blog kengkawan.. pas dah buat bagi tahu pihak penganjur via email crawler_os@yahoo.com, comment box, oggix, ym.

My Kids

Adamme in action

Saturday, October 10, 2009

Jr photographer...

Hari ni anak MAMA yang ke 2, Oyin, belajar macam mana nak snap gambar ngan babah..Kira pandailer dia amik ngan angle yang menarik mengikut umur yang baru 6 tahun tu..Kira ni penerus generasi babah ler...MAMA kagum nengok hasil snapnyer.. Siapa sangaka dalam umur yang macam ni, dia berminat ngan bidang yang sama ngan babahnyer...mana tak tumpahnyer kuah kalau tak ke nasi...ye tak?? Ni MAMA nak syer a few gambar-gambar hasil daripada Oyin..


 Nape babah.....lapo sangat ke sampai nak makan buku 5....

 
 Adamme memang suka amik gambar ngan muka yang ntah apa-apa...


 
 Nape ler babah ni...

 
Baby Edhar yang makin nakal

Ada lagi yang lain...malas nak tunggu gambar loading..kira ok ler...ye tk.. :)

No comments: