VOTE for MARYAM EZRYNA

VOTE for MARYAM EZRYNA
hi....vote for my cutie pie...Maryam Ezryna Rizq Arisha. PLEASE CLICK A PICTURE ABOVE FOR VOTE. THANKS!

Pakej Perkahwinan

Pakej Perkahwinan
Latest from us. Please click pic for more info.

Deep Blue Lense copy-paste Contest

Salam...


Jom joint contest yang sangat2 senang...contest ni organize by mamaemma




Macam mana nak joint????

nampak tak badge kat atas tu?? copy and paste je kat blog kengkawan.. pas dah buat bagi tahu pihak penganjur via email crawler_os@yahoo.com, comment box, oggix, ym.

My Kids

Adamme in action

Thursday, October 22, 2009

Pakej Kahwin!!!!

Salam Jumaat kengkawan semua....bulan 12 dah tak lama lagi....tahun barupun dah makin hampir....jadi kat sini MAMA ada beberapa pakej perkahwinan untuk bakal2 pengantin....

Sayugia diingatkan, business MAMA ni kat umah je. Bukan tak mau ada kedai, tapi lebih memudahkan segala urusan MAMA. Memang ada perancangan dan perancangannya, insyaallah tahun depan nak buka kat Kuala Selangor, kampung babah. Senang tanah sendiri. Pacak tiang je...tak yah bayar sewa...tak ada sapa nak halau....



 


RM2000.00
Sepasang Baju Sanding  – L/P
1 x make up
Aksesori
Bunga Tangan
Pelamin Rumah
Seorang Jurufoto
CD-r
CD Slideshow
120 4r + 1 set Album

RM3000.00
Sepasang Baju Sanding  – L/P
Sepasang Baju Malam Berinai – L/P
2 x make up
Aksesori
Bunga Tangan
Pelamin Rumah
Seorang Jurufoto
CD-r
CD Slideshow
120 4r +  1 set Album
 Montage Custome Album – 20pgs

RM3500.00
Sepasang Baju Sanding  – L/P
Sepasang Baju Malam Berinai – L/P
 4 pasang persalinan – Perempuan sahaja
3 x make up
Aksesori
Bunga Tangan
Pelamin Rumah & Pintu Gerbang
Seorang Jurufoto
CD-r, & CD Slideshow
120 4r + 1 set Album
Montage Custome Album – 20pgs

Harga Fotografi

RM650
Majlis Nikah / Tunang
Seorang Jurufoto
Servis Selama 3 jam Majlis
CD-r
80 4r + 1 set Album

RM1500
Majlis Nikah + Sanding
Seorang Jurufoto
CD-r
CD Slideshow
120 4r + 1 set Album
8” x 12” Montage Custome Album

RM2500
Majlis Nikah + Sanding + Berinai
Seorang Jurufoto
CD-r
CD Slideshow
200 4r + 2 set Album
8” x 12” Montage Custome Album

** Bulan 12, tempahan diterima untuk FOTOGRAFI sahaja.  3 minggu tak ada, temankan Adam shooting. Jadi daripada nyusahkan orang, baik tak yah amik job.. :)

Boleh contact :


017-6837986 ( Fieza )
013-2349016 ( Aril )
krafbonda@yahoo.com.my
http://krafbonda.fotopages.com
http://web.me.com/dedaunclassique

2 comments:

zieha said...

mamacun nie mak andam rupenya..:))
kalau pakej untuk aniversary bride ada tak..hehehe

fieza said...

ada....