VOTE for MARYAM EZRYNA

VOTE for MARYAM EZRYNA
hi....vote for my cutie pie...Maryam Ezryna Rizq Arisha. PLEASE CLICK A PICTURE ABOVE FOR VOTE. THANKS!

Pakej Perkahwinan

Pakej Perkahwinan
Latest from us. Please click pic for more info.

Deep Blue Lense copy-paste Contest

Salam...


Jom joint contest yang sangat2 senang...contest ni organize by mamaemma




Macam mana nak joint????

nampak tak badge kat atas tu?? copy and paste je kat blog kengkawan.. pas dah buat bagi tahu pihak penganjur via email crawler_os@yahoo.com, comment box, oggix, ym.

My Kids

Adamme in action

Wednesday, October 21, 2009

MY FUNNIEST BABY CONTEST

Contest lagi... MY FUNNIEST BABY CONTEST anjuran UmiDanish. Mesti macam-macam gelagat muka yang ada. MAMA pun nak join gak ni. Memang suka sangat ngan contest2 cam ni. Kalau tak menangpun tak apa. Sekadar memeriahkan contest disamping bagi sokongan kat kengkawan.
 
BerMula : 20 Oktober hingga 13 November 2009 (12.00 tengahari)
Berumur : 1 bulan hingga 3 tahun
 
Kategori A : baby gurl
 



 Nama : Maryam Ezryna Rizq Arisha bin Haji Khairul Fazril
Umur : 3 tahun
 
Muka Ezryn time ni cam terkujat je? Maksu dia kata MUKA KEJUNG..pada MAMA memang nampak funny. Di mata juri dan kengkawan yang lain, tak tahuler..
 


Hadiah :
-1 Cloth Diaper Lunatots bagi setiap kategori
Sponser dari
Babyumishop

- 1 helai baju baby bagi setiap kategori
Sponser dari
IT @ RLiiT'S BoutiQe & beuty Centre


Hadiah PiliHan unTuk Peserta Bertuah
- 1 Diaper Stacker


Sponsor dari Moms&babyshop

Syarat Penyertaan:

- Jadi Follower Umidanish dan sponsor2 serta add Umidanish dalam bloglist anda
- DONE

- Letak banner di sidebar blog anda dengan link ke entri ini

- DONE

- Membuat entri mengenai contest ini diblog anda

- DONE
 
- Dalam entri itu, upload satu (1) gambar si comel anda dengan aksi Funny yang paling menarik hati para juri. Sila nyatakan nama si comel dan umurnya. Sila juga nyatakan apa yang terdapat di semua blog sponsor umidanish.

-Ni nak citer siki apa yang ada kat blog-blog sponsor UmiDanish

Sponser 1 : Babyumishop (http://www.babyumishop.blogspot.com/)

Blog ni ada menjual :
Cloth Dypers n accessories

 - Lunatots Printed Velcro Cloth Diaper 
- Lunatots Printed Button Cloth Diaper
- Lunatots Velcro Cloth Diaper
- Lunatots Microfiber Insert 3 Layer   
- Lunatost Nappy Wet Bag
- Lunatots Loundry Bag
- Diaper Stacker



 


Tupperware




- Set Herba Ibu Bersalin






 - Bio Aura Water Filter



- Minuman Herba



 




Sponser 2 : IT@RLiiT's BeutiQue & Beuty Centre (http://www.hidupharmoni.blogspot.com/)

antara barangan yang terdapat kat blog ni :


Baju Wanita / Perempuan dan kanak-kanak





- ECPI Water





Anggun ECPI







 Sponser 3 : Moms&babyshop (http://www.momsandbabyshop.blogspot.com/)

Yang ada kat blog no pulak :


BABYLAND Cloth Diaper










- SUSU HI- Goat HR






- Minuman Jus Mate 5





 - Dalam entri tersebut pastikan anda mention dan link ke Umidanish dan semua sponsor (no link back will be disqualified)
Sponser 1 : Babyumishop (http://www.babyumishop.blogspot.com/)
Sponser 2 : IT@RLiiT's BeutiQue & Beuty Centre (http://www.hidupharmoni.blogspot.com/)
Sponser 3 : Moms&babyshop (http://www.momsandbabyshop.blogspot.com/)


- DONE


 - Bila dah siap, tinggalkan link entri anda di entri ini.
- DONE 





- Hanya satu sahaja pemenang bagi setiap kategori, jadi pastikan anda meletakkan satu gambar baby anda yang memiliki aksi lucu paling cutes.


- DONE
 

- Semua penyertaan akan diadili oleh parajuri yang akan dilantik oleh umidanish sendiri.


Hadiah pilihan untuk peserta bertuah akan dicabut oleh baby danish sendiri.. Hadiah ini untuk selain pemenang kategori A dan B.

Selamat Bercontest..



3 comments:

CuTeMiUt78 said...

memang rajin join contest ni.. good luck

UmiDAnisH said...

good luck ;)

fieza said...

CuteMiut : Memang suka sesangat join contest ni...Thank you...

UmiDanish : Thank you...