VOTE for MARYAM EZRYNA

VOTE for MARYAM EZRYNA
hi....vote for my cutie pie...Maryam Ezryna Rizq Arisha. PLEASE CLICK A PICTURE ABOVE FOR VOTE. THANKS!

Pakej Perkahwinan

Pakej Perkahwinan
Latest from us. Please click pic for more info.

Deep Blue Lense copy-paste Contest

Salam...


Jom joint contest yang sangat2 senang...contest ni organize by mamaemma




Macam mana nak joint????

nampak tak badge kat atas tu?? copy and paste je kat blog kengkawan.. pas dah buat bagi tahu pihak penganjur via email crawler_os@yahoo.com, comment box, oggix, ym.

My Kids

Adamme in action

Tuesday, October 27, 2009

Sekitar NIEX '09

Salam semua...kali ni MAMA nak story sikit pasal NIEX '09 ( pernah citer kat n3 sebelum  ni ). Majlis ni telah dirasmikan oleh Dato' Sri Sharizat ( Babah merupakan salah seorang jurugambar Dato' Sri, tapi jabatan lain ). Syok gak nengok majlis ni. Ialah, kebanyakan yang datang adalah para peserta kursus yang pernah menghadiri kursus yang dianjurkan oleh opis babah (NIEW - Nam Institute Empowerment of Women), dan ada gak yang dah jadi mamber MAMA ( pasal peserta kursus kenal babah, kira tumpang sekaki la ni ). Yang paling friendly from Bali. Nama nyer yang MAMA tahu TRISHNA. Memang tersangat kaya. Husband dia somebody kat Bali. Tapi yang paling MAMA respect kat dia ni, walaupun husband dia kaya, tapi dia bukan jenis goyang kaki. Independent!!. Dia ni seorang yang kreatif. Banyak menghasilkan aksesori wanita. Business dia kat umah je. Tapi tiap kali ada exhibition yang besar2 ( oversea ), dia tak akan ketinggalan untuk sertai.  Itu cara dia mempromosikan barang2 dia. Kalau kita ni, ( yang MAMA tau ler....kalau ada yang MAMA tak tahu, maaf ye ) business dikalangan kita2 je....Kedai memang tak ada. Semua kat umah je..Then, hari tu bila MAMA borak ngan dia, baru nak cari kedai...kat BALI. And, end of this year, nak buka kedai kat AMPANG POINT ( secara usaha sama ngan participant dari Malaysia ). MAMA dah tengok dah barangan dia, memang menarik. Siap present kat MAMA rantai, baju baby, gift box.....


So, kat sini, ada beberapa gambar masa expo tu...


Perasmian oleh Dato' Sri Sharizat




 

Lawatan dari booth ke booth 




Salah satu negara dalam anggota NAM ( terlupa plak negara mana )




Fesyen show




 

 

 

 

 
Yang tengah2 tu ler TRISHNA.



Jamu ni di hasilkan oleh Ibu Trishna. ( Suggest kat MAMA soh beli JAMU KUNCI PEPET )




Hasil kraftangan oleh Trishna.




Ni lagi.......




....rantai ni gak...




Anakku Adamme.....jadi tukang jual cokelat sambil mempromosi kat salah seorang pelawat ( dapat upah RM10 pasal collection RM100 )

1 comment:

Sitisifir10 said...

Alamak nama jamu tu menakutkan aaa