VOTE for MARYAM EZRYNA

VOTE for MARYAM EZRYNA
hi....vote for my cutie pie...Maryam Ezryna Rizq Arisha. PLEASE CLICK A PICTURE ABOVE FOR VOTE. THANKS!

Pakej Perkahwinan

Pakej Perkahwinan
Latest from us. Please click pic for more info.

Deep Blue Lense copy-paste Contest

Salam...


Jom joint contest yang sangat2 senang...contest ni organize by mamaemma




Macam mana nak joint????

nampak tak badge kat atas tu?? copy and paste je kat blog kengkawan.. pas dah buat bagi tahu pihak penganjur via email crawler_os@yahoo.com, comment box, oggix, ym.

My Kids

Adamme in action

Saturday, October 10, 2009

contest wansteddy: love teddy bear

 

Ni kontest anjuran wansteddy.



 

 Syarat-syarat wansteddy contest....


1. Jadi follower wansteddy

2. Taruk link blog wansteddy kat bloglist anda.

3. Tepek banner contest wansteddy kat sidebar blog anda.

4. Sediakan satu n3 yang bertajuk contest wansteddy: love teddy bear


5. Adakah anda meminati teddy bear? Yaaaaa...

6. Tepek gambar mana2 gambar anda atau ahli keluarga anda yang paling anda sukai. Tak kisah la gambar masa kecik mahupun gambar terkini. Pastikan gambarnya jelas. Anda dialu-alukan meletakkan gambar bersama teddy bear (tiada paksaan). 
    - Kalau anak dah berderet, tak leh ler nak cakap AHLI KELUARGA YANG PALING DISUKAI... 
      semua anak...kang kecik ati lak.. cian anak-anakku...

7. Ceritakan kenapa anda sukakan gambar tersebut
    - MAMA suka kat gambar ni sebab Ezryn nampak sama cute ngan Mr. Teddy tu...Tak caya cuba    
      nengok balik....Cutekan... Lagi 1, Ezryn ni nampak fotogenik kat dalam gambar dan dia memang
      suka bergambar dan dia rasa dia artis. Tupun masa MAMA nak snap gambar ni, dia sibuk nak 
     tukar baju..Malazzzzz MAMA nak layan...kang bila dah tukar baju...dia suruh boh make-up
     lak...kang dah make-up, bukan sekadar nak lip stik je..semua dia soh bubuh..


Hadiahnya akan diberitahu kelak. Pastinya berkaitan dengan teddy bear. S

Photobucket
Semoga berjaya!