VOTE for MARYAM EZRYNA

VOTE for MARYAM EZRYNA
hi....vote for my cutie pie...Maryam Ezryna Rizq Arisha. PLEASE CLICK A PICTURE ABOVE FOR VOTE. THANKS!

Pakej Perkahwinan

Pakej Perkahwinan
Latest from us. Please click pic for more info.

Deep Blue Lense copy-paste Contest

Salam...


Jom joint contest yang sangat2 senang...contest ni organize by mamaemma




Macam mana nak joint????

nampak tak badge kat atas tu?? copy and paste je kat blog kengkawan.. pas dah buat bagi tahu pihak penganjur via email crawler_os@yahoo.com, comment box, oggix, ym.

My Kids

Adamme in action

Tuesday, October 27, 2009

CUTEST BABY IN BLUE CONTEST

Salam semua......kali ni nak joint lak contest  CUTEST BABY IN BLUE CONTEST yang dianjurkan oleh elizakru.blogspot.com sempena 

5th Anniversary on 17th November 2009


Masa gambar ni di ambil umur Baby Edhar 4 bulan.



 

 
Masih baju yang sama. Tapi umur masa ni 10 bulan.

 Nama Baby : Gabriel Edhar Rizq Arish bin Haji Khairul fazril
Umur : 10 bulan

secara rasminya contest ini dilancarkan dari:
24 October 2009 hingga 17 November 2009

TERMA & SYARAT-SYARAT PENYERTAAN :

1. Terbuka kepada kesemua blogger yang menjadi follower saya secara langsung & tak langsung

2. Dengan Sukahati dan rela hati menjadi FOLLOWER saya di Blog ini..
- Dah jadi

3. Linkkan -elizakru.blogspot.com di blog anda
- Dah 

4. Sila Add kan Banner Contest di side bar blog memasing...banner tersebut mestilah di link kepada entry contest ini
- Dah

5. Sila buat special entry utk contest ini dan upload 1 keping gambar anak uols in blue..tak kisah la pakai baju biru ke, kasut biru ke, as long ada biru

-Dah

6. Sila link kan url blog anda di comment saya ini bagi memudahkan saya melihat pernyertaan anda.
- Kalau tak buat, mesti tak leh terjah..

7. Pemenang akan dipilih oleh juri profesional berdasarkan kecomelan baby dan kualiti gambar serta gambar yg menarik perhatian juri
- PILIHLAH AKU.....JADI PEMENANGMU....

8. Had umur baby uols :- newborn ~ 5 tahun

9. Oleh sebab ini kali yg ke 5 punye anniversary, so akan ada 5 pemenang ..hadiahnya? tungguuuuu.........

p/s: Jangan lupa tulis nama dan umur baby uols ye!

2 comments:

E.L.I.Z.A said...

Salam mama fieza,
kagum eli tgk..9yrs ..bukan 1 masa yg pendek..tahniah! semoga eli pun mcm akak jugak amin amin

melalut plak eli ni heheh

btw,baby edhar sgt la comei! terbelit lidah eli nk sebut name dia..panjang gitew..i loikee

overall, lulus >_<

fieza said...

Aminnnnnnnnnnnnnnn......panjang skit...

thanks....