VOTE for MARYAM EZRYNA

VOTE for MARYAM EZRYNA
hi....vote for my cutie pie...Maryam Ezryna Rizq Arisha. PLEASE CLICK A PICTURE ABOVE FOR VOTE. THANKS!

Pakej Perkahwinan

Pakej Perkahwinan
Latest from us. Please click pic for more info.

Deep Blue Lense copy-paste Contest

Salam...


Jom joint contest yang sangat2 senang...contest ni organize by mamaemma




Macam mana nak joint????

nampak tak badge kat atas tu?? copy and paste je kat blog kengkawan.. pas dah buat bagi tahu pihak penganjur via email crawler_os@yahoo.com, comment box, oggix, ym.

My Kids

Adamme in action

Monday, October 26, 2009

MY FUNNIEST BABY CONTEST ( Baby Boy )

Nak try my baby lak....untuk  MY FUNNIEST BABY CONTEST anjuran UmiDanish.
 

Kategori B : baby boy













Nama : Gabriel Edhar Rizq Arish bin Haji Khairul Fazril
Umur :10 bulan


Baru bangun...tengok keliling lain macam je...tu pasal muka jadi cam ni...ngan MAMA langsung dia tak mau...babah tengah keje time ni..jadi nak tak nak terpaksa gak dukung...




Hadiah :
-1 Cloth Diaper Lunatots bagi setiap kategori
Sponser dari
Babyumishop

- 1 helai baju baby bagi setiap kategori
Sponser dari
IT @ RLiiT'S BoutiQe & beuty Centre


Hadiah PiliHan unTuk Peserta Bertuah
- 1 Diaper Stacker


Sponsor dari Moms&babyshop

Syarat Penyertaan:

- Jadi Follower Umidanish dan sponsor2 serta add Umidanish dalam bloglist anda
- DONE

- Letak banner di sidebar blog anda dengan link ke entri ini

- DONE

- Membuat entri mengenai contest ini diblog anda

- DONE
 
- Dalam entri itu, upload satu (1) gambar si comel anda dengan aksi Funny yang paling menarik hati para juri. Sila nyatakan nama si comel dan umurnya. Sila juga nyatakan apa yang terdapat di semua blog sponsor umidanish.

-Ni nak citer siki apa yang ada kat blog-blog sponsor UmiDanish

Sponser 1 : Babyumishop (http://www.babyumishop.blogspot.com/)

Blog ni ada menjual :
Cloth Dypers n accessories

 - Lunatots Printed Velcro Cloth Diaper 
- Lunatots Printed Button Cloth Diaper
- Lunatots Velcro Cloth Diaper
- Lunatots Microfiber Insert 3 Layer   
- Lunatost Nappy Wet Bag
- Lunatots Loundry Bag
- Diaper Stacker



 


Tupperware




- Set Herba Ibu Bersalin






 - Bio Aura Water Filter



- Minuman Herba



 




Sponser 2 : IT@RLiiT's BeutiQue & Beuty Centre (http://www.hidupharmoni.blogspot.com/)

antara barangan yang terdapat kat blog ni :


Baju Wanita / Perempuan dan kanak-kanak





- ECPI Water





Anggun ECPI







 Sponser 3 : Moms&babyshop (http://www.momsandbabyshop.blogspot.com/)

Yang ada kat blog no pulak :


BABYLAND Cloth Diaper












- SUSU HI- Goat HR







- Minuman Jus Mate 5





 - Dalam entri tersebut pastikan anda mention dan link ke Umidanish dan semua sponsor (no link back will be disqualified)
Sponser 1 : Babyumishop (http://www.babyumishop.blogspot.com/)
Sponser 2 : IT@RLiiT's BeutiQue & Beuty Centre (http://www.hidupharmoni.blogspot.com/)
Sponser 3 : Moms&babyshop (http://www.momsandbabyshop.blogspot.com/)


- DONE


 - Bila dah siap, tinggalkan link entri anda di entri ini.
- DONE 





- Hanya satu sahaja pemenang bagi setiap kategori, jadi pastikan anda meletakkan satu gambar baby anda yang memiliki aksi lucu paling cutes.


- DONE
 

- Semua penyertaan akan diadili oleh parajuri yang akan dilantik oleh umidanish sendiri.


Hadiah pilihan untuk peserta bertuah akan dicabut oleh baby danish sendiri.. Hadiah ini untuk selain pemenang kategori A dan B.

Selamat Bercontest..



No comments: