VOTE for MARYAM EZRYNA

VOTE for MARYAM EZRYNA
hi....vote for my cutie pie...Maryam Ezryna Rizq Arisha. PLEASE CLICK A PICTURE ABOVE FOR VOTE. THANKS!

Pakej Perkahwinan

Pakej Perkahwinan
Latest from us. Please click pic for more info.

Deep Blue Lense copy-paste Contest

Salam...


Jom joint contest yang sangat2 senang...contest ni organize by mamaemma




Macam mana nak joint????

nampak tak badge kat atas tu?? copy and paste je kat blog kengkawan.. pas dah buat bagi tahu pihak penganjur via email crawler_os@yahoo.com, comment box, oggix, ym.

My Kids

Adamme in action

Wednesday, October 14, 2009

MamaTisya Duit Raya Giveaway


Salam.... dah lama tak join contest....ni ada contest yang sangat-sangat senang nak join...sesapa yang teringin merasa nak duit raya...bolehler joint...Contest Giveaway ni anjuran  Mama Tisya





Saper nak duit raya? meh join sama..ikut syarat di bawah yer :




Syarat-syarat sgt senang & mudah :

1. Terbuka kepada smua blogger
1. Buat 1 entry & pastikan STICKY MODE smp 14 oktober 2009
2. MamaTisya Duit Raya Giveaway (hanya tajuk ini yg diterima)
3. Add banner di atas di sidebar blog
4. Pastikan ada link MamaTisya (no link back will be disqualified)
5. Seramai 5 org blogger bertuah akan dipilih melalui RANDOM ORG
6. Sila tinggalkn nama & email
7. Hanya yang memenuhi syarat-syarat ini sahaja yg akan layak
8. Keputusan akan diumumkan secepat yg mungkin
Duit raya tersebut akan di bank-in trus ke akaun bank nanti
Ok so this is my detail
Nama : Shafizah binti Mohamad Shariff

2 comments:

mama tisya said...

salam..sila semak syarat no 2 pastikan sticky mode smp 14 okt

mama tisya said...

dh semak tp masih lg 7 oktober blum jd sticky mode smp 14 okt...