VOTE for MARYAM EZRYNA

VOTE for MARYAM EZRYNA
hi....vote for my cutie pie...Maryam Ezryna Rizq Arisha. PLEASE CLICK A PICTURE ABOVE FOR VOTE. THANKS!

Pakej Perkahwinan

Pakej Perkahwinan
Latest from us. Please click pic for more info.

Deep Blue Lense copy-paste Contest

Salam...


Jom joint contest yang sangat2 senang...contest ni organize by mamaemma




Macam mana nak joint????

nampak tak badge kat atas tu?? copy and paste je kat blog kengkawan.. pas dah buat bagi tahu pihak penganjur via email crawler_os@yahoo.com, comment box, oggix, ym.

My Kids

Adamme in action

Wednesday, November 18, 2009

Convo Day dan Majlis ANugerah Kecemerlangan

Salam....last week, Oyin's Convo Day. Oyin tak masuk banyak acara cuma koir saja sebab kelasnya bergabung ngan 20 buah kelas tadika yang lain. MAMA di tugaskna untuk make-up muka little dancers. Tarian Jawa lagi...jangan marah....Busy gak lah hari tu...sib baik Oyin pandai bawa diri...ada mamber...so tak banyak citer...dan esok ada jamuan dan juga majlis penyampain hadiah untuk pelajar terbaik...harap2 Oyin dapat....



 

 

 

 

 


Semalam....MAMA datang untuk majlis penyampaian hadiah kat sekolah Adamme...kelas Adamme paling ramai dapat 4A. Baru tahun ni sekolah start beri hadiah kat students yang dapat 4A dan 5A...sampai je...terus girl ni report Adamme naughty kat kelas...dah la ketua darjah..sabar je la...




 

 

 

 

 

 

 

 

2 comments:

Noorlaila Mohamed Nor said...

kak, nak bagi gambar hubby pun boleh
huhu

CuTeMiUt78 said...

hik..hik..hik.. tahniah tuk adam ya dan juga utk oyin