VOTE for MARYAM EZRYNA

VOTE for MARYAM EZRYNA
hi....vote for my cutie pie...Maryam Ezryna Rizq Arisha. PLEASE CLICK A PICTURE ABOVE FOR VOTE. THANKS!

Pakej Perkahwinan

Pakej Perkahwinan
Latest from us. Please click pic for more info.

Deep Blue Lense copy-paste Contest

Salam...


Jom joint contest yang sangat2 senang...contest ni organize by mamaemma




Macam mana nak joint????

nampak tak badge kat atas tu?? copy and paste je kat blog kengkawan.. pas dah buat bagi tahu pihak penganjur via email crawler_os@yahoo.com, comment box, oggix, ym.

My Kids

Adamme in action

Sunday, November 8, 2009

Cutest Baby in NATURE

Salam.....sejak macam-macam contest yang dianjurkan kat mombloggersplanet , dah banyak yang MAMA miss...sebab gambar yang sesuai tak ada.....untuk yang kali ni, MAMA nak joint...

November 09 theme is “Cutest Baby in NATURE“.
cute-baby-nature

 So, here are some pictures for Mrs. Judges...



 

 

Name : Gabriel Edhar Rizq Arish bin Haji Khairul Fazril
Age : 11 months
D.O.B : 7th December, 2008

Gambar-gambar ni semua kat Kampung Assam Jawa, Kuala Selangor semasa Hari Raya Aidilfitri yang lalu. Background ni di perkarangan rumah. Laman rumah memang luas...dan memang sesuai sangat-sangat kalau ada sebarang aktiviti outdoor. Halaman yang luas membuatkan anak-anak MAMA seronok dan teruja nak balik kampung. Berlarian ke sana dan ke sini.

"Write your short opinion the goodness of bringing baby out to enjoy outdoor activities."

To make them realise that we came from nature and make them appreciate how beautiful nature are which GOD created. They will also enjoyed wider space and wider scenery.


PhotoBookMalaysia : http://www.photobook.com.my



Organized by

Sponsored by


No comments: