VOTE for MARYAM EZRYNA

VOTE for MARYAM EZRYNA
hi....vote for my cutie pie...Maryam Ezryna Rizq Arisha. PLEASE CLICK A PICTURE ABOVE FOR VOTE. THANKS!

Pakej Perkahwinan

Pakej Perkahwinan
Latest from us. Please click pic for more info.

Deep Blue Lense copy-paste Contest

Salam...


Jom joint contest yang sangat2 senang...contest ni organize by mamaemma




Macam mana nak joint????

nampak tak badge kat atas tu?? copy and paste je kat blog kengkawan.. pas dah buat bagi tahu pihak penganjur via email crawler_os@yahoo.com, comment box, oggix, ym.

My Kids

Adamme in action

Wednesday, September 2, 2009

"Anakku Merdeka" Contest

Sempena Hari Kemerdekaan negara kita yang ke-52, "Kedaigambarkami.com"
akan menganjurkan peraduan "Anakku Merdeka" bermula 27 Ogos - 16 September 2009.


Syarat - syarat:

1.Terbuka kepada semua blogger warga Malaysia termasuk yang berada di luar negara.(Kos penghantaran hadiah bagi blogger yang berada di luar negara hendaklah ditanggung oleh blogger itu sendiri).
- Sudah semestinyer

2.Copy contest banner di atas (click je atau left click pada gambar, kemudian save image as).Letakkan pada side bar blog anda.
- DONE

3.Linkkan blog ini dalam blogroll/bloglist anda.
- DONE

4.Buat entry khas bagi contest ini , linkkan blog ini dlm entry tersebut dan lengkapkan slogan ini tidak melebihi 20  patah perkataan:  
-"Kami bangga menjadi anak Malaysia kerana walaupun terdapat pelbagai agama, bangsa, bahasa, budaya, makanan, warna kulit, namun kami semua adalah 1 MALAYSIA!"

5.Uploadkan sekeping gambar anak(anak-anak/anak saudara/sepupu/anak buah/anak menakan heh) anda dengan aksi bersahaja/ patriotik/comel bersama bendera Malaysia.(Umur anak : newborn - 6 tahun sahaja).Nyatakan nama & umur anak (anak-anak)tersebut.

 
Nama Baby : Gabriel Edhar Rizq Arish bin Haji Khairul fazril
Umur : 8 bulan 

6.Setelah siap, postkan komen pada entry contest ini dan kami akan menyemak penyertaan anda.
- OKAY

7.Hanya 16 penyertaan yang akan dipilih ke peringkat akhir dan pengadilan bagi menentukan pemenang(satu pemenang sahaja) adalah melalui pemarkahan gambar dan slogan yang anda hantar oleh 3 orang juri profesional (akan diumumkan kemudian).

8.Keputusan akan diumumkan setelah juri - juri selesai proses pengadilan.Sekiranya terdapat keputusan "tie"/ seri, maka pemenang akan dipilih berdasarkan slogan paling kreatif.


Hadiah :
Sebuah pocket photobook yang bernilai RM129.00

1 comment:

CatlinaFly said...

salam..sy pun ade problem nak link entry u, ntah kenapa nak copy paspte tak boleh..nti sy try lagi