VOTE for MARYAM EZRYNA

VOTE for MARYAM EZRYNA
hi....vote for my cutie pie...Maryam Ezryna Rizq Arisha. PLEASE CLICK A PICTURE ABOVE FOR VOTE. THANKS!

Pakej Perkahwinan

Pakej Perkahwinan
Latest from us. Please click pic for more info.

Deep Blue Lense copy-paste Contest

Salam...


Jom joint contest yang sangat2 senang...contest ni organize by mamaemma




Macam mana nak joint????

nampak tak badge kat atas tu?? copy and paste je kat blog kengkawan.. pas dah buat bagi tahu pihak penganjur via email crawler_os@yahoo.com, comment box, oggix, ym.

My Kids

Adamme in action

Wednesday, September 2, 2009

Contest : Aksi Menarik Di Hari Raya

MAMA jumpa contest lagi...tak menang tak apa. Support kengkawan yang anjurkan contest dan meramaikan peserta. Banyk betul contest berkaitan ngan raya ye.... di sebabkan MAMA ada banyak gambar yang bekaitan ngan raya, jadi tak salah nak cuba nasib.... Tema contest kali ni...

Contest : Aksi Menarik Di Hari Raya
 
Jadi gambar yang akan dipertaruhkan adalah...jeng...jeng....jeng....

Gambar ni di"snap" lepas abis semayang raya. Kalau lambat-lambat, takut tak sempat nak ke sana-sini. Kat dalam gambar ni kelihatan adengan bersalam-salaman di pagi raya..Cuba tengok muka-muka orang-orang kat dalam gambar-gambar nihh...Adamme dan Oyin, sengih-sengih, Babah serius, MAMA ( tengah peknen ) plak senyum sikit jerr.. ( tak leh lebih-lebih ). Sebenornyer anak-anak MAMA ni memang tahu tiap kali pagi raya mesti kena salam dan yang penting $$$$$!! Tapi, Babah lak tak mau sekadar salam mesti ada kata-kata aluan sekali. Adamme dah lepas, yang Oyin ni plak tak tahu nak cakap cam mana....babah tunggu jer apa yang dia nak cakap!! Lama gakler tangan Oyin dan Babah bersalaman pasal nak tunggu dialog yang kuar daripada mulut Oyin. Oyin plak cakap sikit, dah tergelak-gelak. Macam manaler Babah tak angin. Babah ni sebenarnyer saja nak train anak-anak kalau bersalam mesti diikutan kata-kata maaf cam yang dia selalu buat kat Opah, Wan, Atuk..Tapi diaorang ni pulak malu-malu ler kononnyer..... Last-last dialog yang kuar "Babah, Oyin mintak maaf sebab Oyin selalu buat salah" dengan senyum simpulnyer...

Kepada sesapa yang nak join....sila ler baca beberapa peraturan yang telah ditetapkan.

PERATURANNYA :
  1. Anda mesti la mempunyai blog anda sendiri.. tak blh tumpang blog org lain dan sudah semestinya anda adalah seorang blogger.. (tak kisah tegar ke tak tegar)
    - DONE

  2. Add blog cutemiut ni kat blog list anda. Tak perlu jd followers.. tapi klu nak nak jd followers pun dialu2kan.. gak la. 
    - DONE

  3. Uploadkan banner kat atas ni dan MESTI letakkan kat side bar korang berserta back link ni http://cute-miut78.blogspot.com/2009/08/contest-kenangan-suasana-di-hari-raya.html
    - DONE
     
  4. Selain banner tu kat n3 korang tu mesti ada link ni.. http://cute-miut78.blogspot.com/2009/08/contest-kenangan-suasana-di-hari-raya.html klu takde back link ni so penyertaan anda automatik disqualified
    -DONE
SYARAT2 :
  1. Hantarkan satu keping gambo anda yg paling unik bertemakan suasana di hari raya.. tak kisah la nak gambo camne pun.. janji unik dimata anda.
  2. Nyatakan kenapa anda rasa gambo tu paling unik dengan buat satu karangan yg unik lagi kreatif..berapa patah perkataan pun tak kisah la.. janji karangan tu unik dan kreatif.
  3. Buat n3 berkenaan contest ni kat blog anda dan hantar link2 n3 tu ke ruang komen n3 ni.. dan klu blh buat sticky mode lagi senang utk aku terjah nnti..
senang je kan....dan tempoh penyertaannyer pula ...
CONTEST INI AKAN BERLANGSUNG BERKUAT KUASA DARI 
HARI ISNIN 10 AUGUST 2009
JAM : 9.00 Pagi
HINGGA
HARI JUMAAT 10 SEPTEMBER 2009
JAM : 12.oo Tghari

1 comment:

CuTeMiUt78 said...

salam kenal dan salam singgah sini..

mekacih ya sudi menjoin kan diri utk contest ni.. kita dah buat sportcheck.. n semua memenuhi syarat dan peraturan.. tahniah qualified tuk contest ni.. :D good luck k