VOTE for MARYAM EZRYNA

VOTE for MARYAM EZRYNA
hi....vote for my cutie pie...Maryam Ezryna Rizq Arisha. PLEASE CLICK A PICTURE ABOVE FOR VOTE. THANKS!

Pakej Perkahwinan

Pakej Perkahwinan
Latest from us. Please click pic for more info.

Deep Blue Lense copy-paste Contest

Salam...


Jom joint contest yang sangat2 senang...contest ni organize by mamaemma




Macam mana nak joint????

nampak tak badge kat atas tu?? copy and paste je kat blog kengkawan.. pas dah buat bagi tahu pihak penganjur via email crawler_os@yahoo.com, comment box, oggix, ym.

My Kids

Adamme in action

Saturday, September 26, 2009

Shooting Day - Drypers

Hari Rabu baru ni, MAMA bawa Ezryn shooting untuk Drypers. Kena ada kat sana, dalam pukul 8.00 pagi. Kol 9.00, dah suruh dia tido. Kena kurung ler dia ngan MAMA kat dalam bilik. Tutup lampu dan pintu. Kalau tidak, memang dia tak akan tidur. MAMA takut pagi-pagi esok dia tak boleh bangun. MAMA kalau tidur awal sangat, mula ler tengah malam akan terjaga. Kol 12.00.tengah malam, dah terjaga. Memang tak tidur sampai pagi ler. Kalau tidur, sure terbabas punyer..6.30 dah kejutkan dia. nasib baik tak nangis. Mandikan dia. Dalam kol 7 pagi, kuar umah. MAMA pergi berdua jer. Memula tu memang ingat nak bawa seisi keluarga. Tapi macam susah jer, MAMA naik cab jer. Babah jaga yang lain kat umah. Lebih senang macam tu.

Sampai kat tempat shooting dalam 7.30. Semua krew sedang makan. MAMA ingat, MAMA yang paling awal. Dah 2 orang babies ada kat situ ngan parents. Breakfast dulu. After breakfast, kitaorang dibawa masuk ke bilik yang telah disediakan. Macam-macam telah disediakan untuk babies.

Lebih kurang pukul 8.30, tukar baju. Start shooting. tapi frust rrr...Amik gambar memang amik tapi.... Pasal pinjam kamera mak mertua tak tau nak adjust cam mana. Jadi amik gambarpun, over terang!! Geram betul..

Memang cute sesangat babies yang acting. Pandai sesangat. Habis shooting dalam kol 3.30 ptg. Babies yang lain, nap time, tido...tapi Ezryn ni, tak tahuler macam mana dia boleh bertahan. Nasib baik tak meragam. Siap gelak-gelak lagi.

End of the day, all the babies, terima prasent. Pasal hari tu, pihak production ada tanya mainan feveret apa. Jadi dapatler apa yang Ezryn suka main. Bukan setakat tu je...dapat deposit payment. Balance, kena tengok berapa banyak kali muka dia kuar kat iklan tu...

Buat kengkawan....jangan lupa tengok iklan DRYPERS WEE WEE DRY bulan depan...Tak sabar rasanyer...

1 comment:

CuTeMiUt78 said...

wallllaa... iklan drypers ya.. emmm