VOTE for MARYAM EZRYNA

VOTE for MARYAM EZRYNA
hi....vote for my cutie pie...Maryam Ezryna Rizq Arisha. PLEASE CLICK A PICTURE ABOVE FOR VOTE. THANKS!

Pakej Perkahwinan

Pakej Perkahwinan
Latest from us. Please click pic for more info.

Deep Blue Lense copy-paste Contest

Salam...


Jom joint contest yang sangat2 senang...contest ni organize by mamaemma




Macam mana nak joint????

nampak tak badge kat atas tu?? copy and paste je kat blog kengkawan.. pas dah buat bagi tahu pihak penganjur via email crawler_os@yahoo.com, comment box, oggix, ym.

My Kids

Adamme in action

Friday, September 11, 2009

COOLABABY ClothDiaper GIVEAWAY !!!

Contest lagi! Contest lagi....Kali ni nak joint contest yang dianjurkan leh SARAH. Actually, MAMA memang dah lama nak try guna CD ni. Tapi masih tak berkesempatan. Sebelum ni ada gak joint contest yang sama hadiahnyer tapi tak ada rezeki :( dan harap-harap kali ni terpilih ler.. :) ye SARAH ...

Cloth Dypers @ CD ni memang sangat-sangat bagus. Memula MAMA tau pasal CD ni, tak berapa confident tentang kelebihannyer. Sebab MAMA ada nampak one chinese mummy guna CD ni kat baby dia. Masa tu MAMA rasa cam susah lak nak kena bawa balik basuh. tapi bila dipikir-pikir dari segi yang lain, memang berbaloi sangat-sangat.

Kat sini MAMA ada uploadkan tentang KEHEBATAN CD ni ....

Ada info lagi tentang CD ni :

1. CD : cloth diaper / lampin kain.

2. Pocket diaper : Lampin kain yg mempunyai poket untuk memasukkan insert/soaker mengikut keperluan bayi.

3. Insert/Soaker : Penyerap kebasahan yg diperbuat kebiasaannya dari fabrik microfibre, boleh juga diperbuat daripada kain napkin yg dilipat2.

4. Microfiber : Material tuala yg tebal, biasanya digunakan sebagai insert atau soaker untuk menyerap kebasahan.

5. Fleece : Sejenis fabrik yg tebal, gebu dan lembut seperti bulu biri2. Biasanya digunakan sebagai lapisan poket, diantara kulit bayi dan 'insert/soaker'. Fabrik ni membuatkan bayi berasa selesa dan kering.

6. PUL : Fabrik yg digunakan sebagai lapisan paling luar, mempunyai penebat air, mengelak kebasahan dari dalam menembusi luar lampin.

7. One size (OS) : Sais boleh diubah dari S /M/L dengan menggunakan snapbutton yg disediakan, boleh dipakai bayi dari lahir(3kg)- 3thn(13kg).


Jadi kalau sesapa yang teringin sangat nak cuba CD ni ( macam MAMA ), tunggu apa lagi, joint ler..Oh yer ni ler hadiah yang bakal dimenangi :

4 SEPT - 30 SEPT !!!
RAYA GIVEAWAY PROMO!
FREE
1WETBAG + 1CD(w. 1 insert)+1cute legging!

Nak? :) Syarat2 nyer, mudah aje...:

1. Buat 1 entry dan promote pasal GIVEAWAY ni & blog ni kt blog korang :)

- DAH BUAT

2. Pehtu jgn lupe link kan blog ni kt blog korang...

- Dah Buat

3. Pastikan korang signup utk jadi follower blog nih...

- Dah buat gak

4. Last sekali dah selesai suma yg diatas...
sila tinggalkan komen / msg supaya kite leh link blk blog awak dan pastikan awk tersenarai lam peraduan nih...ok

- Dah buat

5. Pemenangnyer akan dipilih mll cabutan bertuah yg akan divideokan nnt :)

- Minta-minta terpilih ...amin...!!

1 comment:

Sarah Rahim said...

Salam Fiza, thanks for ur support, ok dah list kan awk sbg peserta GUD LUCk!!!! :)