VOTE for MARYAM EZRYNA

VOTE for MARYAM EZRYNA
hi....vote for my cutie pie...Maryam Ezryna Rizq Arisha. PLEASE CLICK A PICTURE ABOVE FOR VOTE. THANKS!

Pakej Perkahwinan

Pakej Perkahwinan
Latest from us. Please click pic for more info.

Deep Blue Lense copy-paste Contest

Salam...


Jom joint contest yang sangat2 senang...contest ni organize by mamaemma




Macam mana nak joint????

nampak tak badge kat atas tu?? copy and paste je kat blog kengkawan.. pas dah buat bagi tahu pihak penganjur via email crawler_os@yahoo.com, comment box, oggix, ym.

My Kids

Adamme in action

Tuesday, September 1, 2009

Ramadan@akak's house

Last Saturday, my sista in law, ajak semua family bukak pose kat luar. Syima ni babah punya adik perempuan. Tak tinggal kat sini. Beli umah kat sinipun sebagai tempat persinggahan jer...Tinggal kat Kuala Kangsor al maklumler hubbynyer anak toke Pasar Borong Sakan yang memang top kat sana ( ala-ala Mydin kalau kat KL ) Kalau tanya orang Kuala Kangsor, mesti tau..ye dok!! Jadi alang-alang dah singgah kat KL ni dan memandangkan tak berapa lama lagi selepas tu, bebudak start sekolah, maka kami semuapun berkumpul ler. Berbuka kat THAI BASE kat Damansara. Buffet style. Kira ok ler.. Esoknyer, babah punya kakak lak ajak bukak kat umah dia. Kira rezeki ler ni. Dah 2 hari ni memang planning nak masak nasi tomato. Tapi dah ada rezeki depan mata, takkan nak tolak.....Memang sedap dan menyelerakan menu-menunyer dan lebih selesa. Ialah kat umah... ini ada beberapa pics yang sempat MAMA uploadkan dari our photographer ....BABAH!!!

 

2 comments:

iedaLUVsham said...

beshhnyer dapek kumpul ngan kajen2, tringat kecik2 dulu, huhuhu!! oo..pasaraya sakan tuh! tau!! tau!! kalo ieda g kuala mmg ieda singgah situ kejap, hehheh!! ;p

Jard The Great said...

chantek ar gmbr2 kat sini.. hehehe..