VOTE for MARYAM EZRYNA

VOTE for MARYAM EZRYNA
hi....vote for my cutie pie...Maryam Ezryna Rizq Arisha. PLEASE CLICK A PICTURE ABOVE FOR VOTE. THANKS!

Pakej Perkahwinan

Pakej Perkahwinan
Latest from us. Please click pic for more info.

Deep Blue Lense copy-paste Contest

Salam...


Jom joint contest yang sangat2 senang...contest ni organize by mamaemma




Macam mana nak joint????

nampak tak badge kat atas tu?? copy and paste je kat blog kengkawan.. pas dah buat bagi tahu pihak penganjur via email crawler_os@yahoo.com, comment box, oggix, ym.

My Kids

Adamme in action

Tuesday, September 1, 2009

Duit Raya – MySuperKids Special Aidilfitri Giveaway

Salam semua....2-3 hari ni rest jap. Tadi MAMA viewing blog kawan-kawan tercinta. Sekali terjumpa ler 1 GIVEAWAY yang MAMA rasa amat menarik dan lain daripada yang lain yang dianjurkan oleh MySuperKids blog . Kenapa MAMA cakap macam tu? Tak apa jap lagi MAMA explain sebelum tu kita usha dulu apa hadiah yang ditawarkan...

The PRIZES will be:
1st:
PETRONAS fuel voucher worth RM70
Special blog review by MySuperKids
2nd:
PETRONAS fuel voucher worth RM50
3rd:
PETRONAS fuel voucher worth RM30
Macam mana???? Rasa menarikssss tak?? Tentuler menarikkan tambah-tambah lagi harga minyak naik ni. Kalau jadi salah satu pemenangnyer, kurangler sikit nak kuar belanja kalau nak balik kampung. Ye tak?? 
Ha.....macam mana nak joint?? Lupa pulak nak bagitau.  Senang sangat-sangat-sangat. Kalau dah 3x sangat tu, maknanyer memang senang ler.....
Just klik MySuperKids blog .

The winner will be selected by LUCKY DRAW! Seperti biasa ia akan di-draw-kan oleh dua orang hakim berkaliber kita.
Pssstt… Setiap satu penyertaan akan dapat 1 nombor a.k.a. 1 peluang cabutan, TAPI anda berpeluang untuk dapat berpeluang2 lagi, dengan melakukan ini:-
  1. Tampalkan code di atas di sidebar – 1 KAD CABUTAN <— ini syarat wajib utk sertai giveaway ni.
  2. Buat satu entry ringkas, just copy+paste code di atas juga dalam entry anda – 1 LAGI KAD CABUTAN.
  3. Buat satu lagi entry tentang giveaway ni dengan backlink ke MySuperKids – 1 LAGI KAD CABUTAN.
  4. Add MySuperKids.net di blogroll – 1 LAGI KAD CABUTAN (yg dah add pun dikira).
  5. Masukkan link entry ini di FaceBook (notes/status/wall,etc.) – 1 LAGI KAD CABUTAN.
  6. Masukkan link entry ini di Twitter – 1 LAGI KAD CABUTAN.
  7. Kalau ada lebih dari satu blog dan buat benda yang sama – CABUTAN DIKIRA 2 KALI.
Makin banyak anda buat, makin banyaklah peluang untuk menang :D
Senang je kan?
*this giveaway is open to everybody and anybody. if you don’t have blog and you’re interested to be in, just create a simple blog with www.blogger.com or www.wordpress.com or any bloghosting your prefer and just do the same thing :) Senang kan.

**this giveaway is closed on 30 September 2009 (still mood raya lagi kan? Open house tak habis lagi tu)

1 comment:

Mommy Lyna said...

hehehe. baru leh tinggal komen ni. ssesambil duk compile semua nama nak kasik nombor. ahaks.