VOTE for MARYAM EZRYNA

VOTE for MARYAM EZRYNA
hi....vote for my cutie pie...Maryam Ezryna Rizq Arisha. PLEASE CLICK A PICTURE ABOVE FOR VOTE. THANKS!

Pakej Perkahwinan

Pakej Perkahwinan
Latest from us. Please click pic for more info.

Deep Blue Lense copy-paste Contest

Salam...


Jom joint contest yang sangat2 senang...contest ni organize by mamaemma




Macam mana nak joint????

nampak tak badge kat atas tu?? copy and paste je kat blog kengkawan.. pas dah buat bagi tahu pihak penganjur via email crawler_os@yahoo.com, comment box, oggix, ym.

My Kids

Adamme in action

Monday, September 14, 2009

Cutest Baby Pocoyo Contest : Pre-Loved Fisher Price Give Away

Contest lagi, contest lagi!!! Kali ni nak joint Cutest Baby Pocoyo Contest : Pre-Loved Fisher Price Give Away anjuran Mommy Stephanie Liah And Daddy Remy Rizal. MAMA jumpa ni kat blog kengkawan. Jadi, malam tadi gak MAMA snap gambar Baby Edhar ngan Snow Cap. Punyaler susah. baru je pakai, dah ditanggalkannyer.. :( Acahpun tak jalan. Memang sensitif betul kepalanyer ada benda.. Tapi kalau nak bawak gi jalan..takper..Babah sibuk, jadi tak orang nak assist so, susahler sikit...jadi ni ler gabar yang dipertaruhkan hasil usaha keras MAMA.


 
 
Ok. Nak describe skit pasal Baby Edhar ni..
1. Manja - Dia memang sangat-sangat manja. Kalau nangis tu, bercucuran air mata. Memang dari 1st day dilahirkan. Sampai nurse kat situpun cakap manja sangat nangis kuar air mata...
2. Suka senyum - Memang hobi dia agaknyer..panggil jer nama dia atau snap gambar, meleret-leret senyuman dia..CUTE sangat..
3. Comel - Bukan MAMA saja-saja nak masuk bakul puji anak sendiri tau... Tak caya cuba nengok betul-betul..Comel kan !! :)
4. Active - Tersangat active kalau nak dibandingkan ngan adik-beradik yang lain. Kalau MAMA zzzzzzzz belum tentu dia pun zzzzzzzzz...dia boleh layan sorang-sorang main dalam gelap. Yang penting, MAMA ada kat sebelah dia..
5. Berani - Baby Edhar ni memang seorang yang sangat-sangat berani dan tahan lasak..Sebab apa tau.umur baru 9 bulan tapi jatuh dah banya kali, tak ada rasa serik, lately ni baru pandai berdiri tanpa pegang apa-apa. Bila diri je terus nak melangkah. Kalau anak-anak MAMA yang lain, tak macam tu expecially Adamme, kalau dah berdiri, memang susahler nak melangkah sebab dia gayat dan takut dan sifatnyer masih ada kat dalam diri dia walaupun dah 8 tahun.

So, sesapa yang nak joint, kat bawah ni ada syarat-syaratnyer..


1.Become a follower of my blog and leave a comment to let me know (or, if you are already a follower, tell me that too!)

2.Blog about this giveaway and describe your child in 5 words and elaborate them(English/Bahasa).Then leave a comment with the link to your post on my giveaway entry.Open to boys and girls.

3.Sent ONE cutest style with SNOW CAP(For example:photo above-any colours)

4.Age:Newborn-6 Years Old,only ONE child.

5.Copy paste the sticky mode and put it on the side bar.

Remark:
The contest closes on 1st October 2009,12pm.A Winner will be chosen using random(greatest pocoyo style),greatest blog about give away and 5 greatest elaborated words and announced within a week.Thanks for participating!
Only ONE winner!


1st Prize:Fisher Price bouncer and Fisher Price Playmat!!(We are moving out and need to give away those outgrow items)