VOTE for MARYAM EZRYNA

VOTE for MARYAM EZRYNA
hi....vote for my cutie pie...Maryam Ezryna Rizq Arisha. PLEASE CLICK A PICTURE ABOVE FOR VOTE. THANKS!

Pakej Perkahwinan

Pakej Perkahwinan
Latest from us. Please click pic for more info.

Deep Blue Lense copy-paste Contest

Salam...


Jom joint contest yang sangat2 senang...contest ni organize by mamaemma




Macam mana nak joint????

nampak tak badge kat atas tu?? copy and paste je kat blog kengkawan.. pas dah buat bagi tahu pihak penganjur via email crawler_os@yahoo.com, comment box, oggix, ym.

My Kids

Adamme in action

Saturday, September 26, 2009

Raya 2009







 
 
 
 
 
 


Macam mana gambar-ambar raya tahun ni ? Menariks tak?? Gambar-gambar ni masa 1st raya kat kampung Babah cuma gambar yang 1st tu jer kat umah kakak ipar.. Syok ooo...raya kat sana....tengok jeler my anak-anak wif their cousin...happy je kan?? Saja upload gambar candid coz pada MAMA gambar-gambar cam ni lebih best ceitanyer. Tahun ni, MAMA tak amik family pic lagi :(
...Kelam kabut sangat...Tak sempat nak buat apa...Ingat lepas-lepas ni ler..

2 comments:

zieha said...

cantik gambar..mamacun ke yang amik
leh jadi photograper pro tewww:)

CuTeMiUt78 said...

wah.. gambo yg amat menarik gitu.. :D