VOTE for MARYAM EZRYNA

VOTE for MARYAM EZRYNA
hi....vote for my cutie pie...Maryam Ezryna Rizq Arisha. PLEASE CLICK A PICTURE ABOVE FOR VOTE. THANKS!

Pakej Perkahwinan

Pakej Perkahwinan
Latest from us. Please click pic for more info.

Deep Blue Lense copy-paste Contest

Salam...


Jom joint contest yang sangat2 senang...contest ni organize by mamaemma




Macam mana nak joint????

nampak tak badge kat atas tu?? copy and paste je kat blog kengkawan.. pas dah buat bagi tahu pihak penganjur via email crawler_os@yahoo.com, comment box, oggix, ym.

My Kids

Adamme in action

Wednesday, September 9, 2009

Salam ceria buat kengkawan....

Salam semua...dah lama MAMA tak mencorat-coret kat sini...Buzy sket. MAMA nak story sket RAYA TAUN NI TURN SAPE??? Taun ni dah 9 taun MAMA beraya sebagai suami-isteri. Cam taun-taun sebelum ni, turn mesti  ada. Ingat lagi first year raya, belah babah dulu. Walaupun umah Mummy (Selayang) ngan umah Mak ( Pantai Dalam ) bukanler jauh pun ( sah-sah dok ngan both of them, gilir-gilir ), tapi kena gilir gak..tak peduli. Taun ni, belah babah plaks..MAMA suggest kat babah nak balik kampung malam raya sebab MAMA sendiri dan nak anak-anak rasa macam mana suasana malam raya kat kampung. Kampung babah best sebab suasana kekampungannyer terasa sesangat...memang dari kecik sampai sekarang, MAMA tak pernah rasa suasana yang macam tu. Tu yang raya kali ni berkobar-kobar sket..Selalu nengok kat TV jer..Bakar lemang, kacau dodol, rebus ketupat, main bunga api, pasang pelita....syyoookkkkkkk sesangat....babah off couse dah biasa pasal kampung dia..

Sahur baru ni, memang dah tak ada keje lain...alang-alang ada kemera, MAMA soh babah shoot gambar kami bertiga....MAMA, BABAH dan BABY EDHAR..nape bertiga?? pasal yang lain....zzzzzzzz. Boring sesangat.. Ingat nak upload gambar tuhh..tapi babah tak transfer file lagi.. :( hukk...huk..huk..

MAMA ada second e-card yang babah create khas untuk kengkawan semua.

 
ni MAMA buat..



Dan MAMA gak nak uploadkan beberapa hasil kerja babah untuk customer...layannzzz..

1 comment:

adianiez AIDA said...

cantik nyer fieza gambo gambo tu.
mesti celik fotografi ni...