VOTE for MARYAM EZRYNA

VOTE for MARYAM EZRYNA
hi....vote for my cutie pie...Maryam Ezryna Rizq Arisha. PLEASE CLICK A PICTURE ABOVE FOR VOTE. THANKS!

Pakej Perkahwinan

Pakej Perkahwinan
Latest from us. Please click pic for more info.

Deep Blue Lense copy-paste Contest

Salam...


Jom joint contest yang sangat2 senang...contest ni organize by mamaemma




Macam mana nak joint????

nampak tak badge kat atas tu?? copy and paste je kat blog kengkawan.. pas dah buat bagi tahu pihak penganjur via email crawler_os@yahoo.com, comment box, oggix, ym.

My Kids

Adamme in action

Wednesday, September 16, 2009

Hari Rezeki

Nape ye MAMA letak tajuk tu??? Sebabnyer, first sekali, Ezryn terpilih untuk iklan DRYPERS sebagai featured ( kira ok la..main talent baby boy ). First time bawa dia gi casting, memang rasa tak confident. Sebabnyer, bila tengok dalam senarai, kebanyakannyer, CHINESE, ERUSIAN, Mix Pan Asian dan yang sekutu dengannyer..Ialah kalau dah namanyer MIX ke, Chinese ke..sah-sah kulit gebu-gebu. Anak MAMA, anak melayu tulen. Pastu plak, rasanyer dia paling tembam. Masa kena panggil masuk dalam, Ezryn disuruh change pakai dypers and t-shirt only..Hee..hee..walaupun sebenornyer dah tak pakai dypers..Ikutkan ajeler. Bila pasang lagu, disuruh menari...nasib baik dia memang suka gedik-gedik ni sampai penatler. Tapi penat-penat dia, penat lagi MAMA yang kat depan tunjuk step!! Bulan pose plak tu. Kering tekak..After 2 weeks, agensi call untuk 2nd casting. Masa 2nd casting ni, adaler dalam 10-11 orang gak ler bebudak. Age from 1-3 years. Datang 10.30, tapi start 12.00!! Bebudakpun dah layu..Nasib baik  Ezryn masih cergas. Pasang lagu suruh joget, memang nampak dia paling over. Tup-tup hari ni, agensi call. Esok gi fitting. Shooting start pas raya.

Tak lama pastu, wakil Ducth Baby lak call. Pasal hari tu, MAMA ada hantar untuk penyertaan yang Dutch Lady anjurkan. Tak sangka lak dia terpilih untuk audition tu. Esok lusa kena ajar dia menari dan nyanyi..Nasib baik ler memang minat dia benda-benda macam tu..dan baru jap tadi, tengok keputusan contest yang dianjurkan oleh sitisifir...dan tak sangka dapat tempat ke 2..tu ler namanyer rezeki..

2 comments:

Naz-Segalanya disini said...

seronoknya kak fiza yer.tuah anak anak.gd luck erin

T.H said...

selamat hari raya :)

new giveaway http://twinshappiness.com/2009/09/18/happy-birthday-giveaway/#comments