VOTE for MARYAM EZRYNA

VOTE for MARYAM EZRYNA
hi....vote for my cutie pie...Maryam Ezryna Rizq Arisha. PLEASE CLICK A PICTURE ABOVE FOR VOTE. THANKS!

Pakej Perkahwinan

Pakej Perkahwinan
Latest from us. Please click pic for more info.

Deep Blue Lense copy-paste Contest

Salam...


Jom joint contest yang sangat2 senang...contest ni organize by mamaemma




Macam mana nak joint????

nampak tak badge kat atas tu?? copy and paste je kat blog kengkawan.. pas dah buat bagi tahu pihak penganjur via email crawler_os@yahoo.com, comment box, oggix, ym.

My Kids

Adamme in action

Tuesday, September 1, 2009

Contest@AlsoMommy.blogspot.com - 1st entry

Ni ada satu contest yang fening gak ler masa mula-mula baca cam mana nak joint dengan syarat yang betul anjuran alsomommy.blogspot Hadiahnyer amatler teruja. Hadiahnyer SIY bernilai RM198!!!! Sebab apa tau MAMA dah lama dengar product ni. Tapi tak pernah belipun dan memang teringin sangat nak menang. Kalau menang, bolehler beraya ngan BODY baru...hheee...hheee..heeee

OK. Nak tau macam mana nak joint?? Klik kat sini.

Macam mana nak menang?? Just Guess how much spend staying at Kuching Park Hotel, Kuching,

Untuk first entry, MAMA guess : RM824.00

1 comment:

T.H said...

hi, thanks for taking part, ingat add to blog roll

# All http://thcorner.blogspot to your blogroll.
# Add http://alsomommy.blogspot.com to your blogroll.
# Add http://twinshappiness.com to your blogroll.
# Add http://thereishappiness to your blogroll.
# Add Sherry's blog http://anothercontest.blogspot.com to your blogroll.