VOTE for MARYAM EZRYNA

VOTE for MARYAM EZRYNA
hi....vote for my cutie pie...Maryam Ezryna Rizq Arisha. PLEASE CLICK A PICTURE ABOVE FOR VOTE. THANKS!

Pakej Perkahwinan

Pakej Perkahwinan
Latest from us. Please click pic for more info.

Deep Blue Lense copy-paste Contest

Salam...


Jom joint contest yang sangat2 senang...contest ni organize by mamaemma




Macam mana nak joint????

nampak tak badge kat atas tu?? copy and paste je kat blog kengkawan.. pas dah buat bagi tahu pihak penganjur via email crawler_os@yahoo.com, comment box, oggix, ym.

My Kids

Adamme in action

Sunday, August 30, 2009

Please Vote for Baby Edhar

Hai kawan-kawan, tolong MAMA vote for my baby. Senang je. Just klik kat gambar Baby Edhar kat sidebar sebelah. Pastu leave comment ngan no. ranking. Macam ni :
Vote rank:
1 = cute
5 = the most cutest
 
for example:
4 - sooo cute la the face :)
* 4 = the rate you give for the picture
*  sooo cute la the face :) = your comment for the picture

Tolong kawan-kawan semua. 


Aunty-aunty semua, tolong vote Edhar k :)

10 comments:

Norhafizah Madzlan said...

OK..i'll help u now :)

Precious said...

Ahh ... memang cumil ... I'll vote for him.

Precious said...

I voted for him already. Good luck! I voted as Lili11.

CatlinaFly said...

salam mama cun...hmm..mmg syarat contest anakku merdeka tu kena leave a comment kat entry contest...cuba try komen lagi sekali..bukan ape, kalau letak kat chatbox, lame2 bila msg dah byk, takut sy terlepas pandang komen kat chatbox tu..

Catlina
KedaiGambarKami

babycomel said...

sooo cute...

Fiza Nordin said...

fieza,
edhar mmg amat kiut...gambar tu nampak dia sgt nerd tau.. geram...okey kite vote tuk edhar.tp dr tadi dok tunggu nak masuk mamafc takleh...jap2 lagi kite try lagik k...

wish u & baby edhar good luck! ;D

CatlinaFly said...

salam..mcm nilah..emel kat sy link entry contest tu, nanti sy masukkan dlm komen....

catlina7@yahoo.com

eRiNsZ said...

fieza camner nak leave comment tu. x jmper button ler kat page tu/

Drama Mama said...

comelllll...nak vote jugak!

Sherry said...

hi, my friend having contest win SIY a box :)

alsomommy.blogspot.com

hurry contest ends malam ni.