VOTE for MARYAM EZRYNA

VOTE for MARYAM EZRYNA
hi....vote for my cutie pie...Maryam Ezryna Rizq Arisha. PLEASE CLICK A PICTURE ABOVE FOR VOTE. THANKS!

Pakej Perkahwinan

Pakej Perkahwinan
Latest from us. Please click pic for more info.

Deep Blue Lense copy-paste Contest

Salam...


Jom joint contest yang sangat2 senang...contest ni organize by mamaemma




Macam mana nak joint????

nampak tak badge kat atas tu?? copy and paste je kat blog kengkawan.. pas dah buat bagi tahu pihak penganjur via email crawler_os@yahoo.com, comment box, oggix, ym.

My Kids

Adamme in action

Friday, August 7, 2009

OSB GIVE-AWAY CONTEST


Tengah dok jengah blog-blog yang lain, terjumpa lak contest ni. Rupanya banyak conterst yang dianjurkan oleh blogger-blogger. Mungkin 1 hari nanti, MAMA pula nak anjurkan contest. Ramai-ramai join ye..

Berkenaan dengan contest ni, sesiapa yang nak try boleh klik kat link yang terdapat kat sini ye.

1. Copy paste picture di atas , kat sidebar blog masing2 dan link back ke Http://onlineshoppingblogs.blogspot.com

anda juga mestilah menjadi follower Onlineshoppingblogs (sila klik 'follower' kat sebelah kiri sidebar OSB)
2. Anda hendaklah buat satu entri kat blog anda berkenaan contest ni, dan anda dikehendaki melengkapkan slogan berikut,
"SAYA MEMILIH LAMPIN KAIN MODEN KERANA MENJIMATKAN, MUDAH DIKERINGKAN, BAYI SELESA, WARNA YANG MENARIK, TIADA MASALAH KULIT DAN SENANG DIBAWA KEMANA-MANA."
(tidak melebihi 15 patah perkataan)

~~~Slogan yang paling kreatif akan dipilih sebagai pemenang~~~
. 3. Tinggalkan komen anda di sini dengan menyatakan nama, e-mail dan juga jangan lupa tinggalkan link anda sendiri kat sini.

4. Tempoh penyertaan adalah sehingga 14 ogos 2009 ( keputusan akan diumumkan pada 17 ogos 2009 )


4 orang pemenang bertuah akan dipilih! ....Ermmm mudah saja kannn,....

Nak tau hadiahnyer?..................ehmmmmmmmm tgk bawah ni yea:-




1. Tempat pertama Lampin Moden Brand Babyland beserta dengan dua insert






2. Tempat kedua Lampin Moden Brand Babyland beserta satu insert









3. Tempat Ketiga-Baby Romper








4. Hadiah Saguhati - Baby Booties

~~~~SELAMAT MENCUBA KAWAN-KAWAN SUMER!!~~~~

No comments: