VOTE for MARYAM EZRYNA

VOTE for MARYAM EZRYNA
hi....vote for my cutie pie...Maryam Ezryna Rizq Arisha. PLEASE CLICK A PICTURE ABOVE FOR VOTE. THANKS!

Pakej Perkahwinan

Pakej Perkahwinan
Latest from us. Please click pic for more info.

Deep Blue Lense copy-paste Contest

Salam...


Jom joint contest yang sangat2 senang...contest ni organize by mamaemma




Macam mana nak joint????

nampak tak badge kat atas tu?? copy and paste je kat blog kengkawan.. pas dah buat bagi tahu pihak penganjur via email crawler_os@yahoo.com, comment box, oggix, ym.

My Kids

Adamme in action

Thursday, August 20, 2009

Riang Ria Raya Contest

Ni lak kontes lain pulak. ak raya-raya ni kenalerr cari banyak-banyak kontes. Dapat hadiah yang sesuai untuk Raya, dah tak yah beli. Jimat....jimat... Kepada sesapa yang nak joint tu, buleh ler baca syarat-syarat yang tertera kat bawah ni. Sebelum tu, ni gambar MAMA..



Ini gambar anak MAMA yang no. 2. MAMA panggil Oyin je. Masa ni baru lepas dapat duit raya. Cuba tengok muka dia, happy je kan. Punya ler syok dapat banyak duit sampai tak boleh nak bangun. Agaknya berat sangat begnyer tu kot!!


Jadi sesapa yang nak joint tu, ni dah kali kedua bagitau ni, cepat-cepat ler.

Syarat-syarat yang perlu korang-korang ikut :

Sempena Bulan Puasa dan Raya bakal menjelang tiba nie
Yan berbesar hati nak buat kontes
tajuk kontesnya "Riang Ria Raya Contest"...
hehee..cam rancangan buat kuih raya lak
tapi ini bukan kontes buat kuih raya wokey!!!
senang je caranya...
upload gambar masa raya korang tahun2 lepas
citerlah masa tu tgh duk wat ape

Gambar yang menarik dan unik akan di pilih utk jd pemenang
ok tgk rules bawah nie...


SILA IKUT ARAHAN DIBAWAH:-

1. ADD BLOG Yanmie di bloglist anda dan sila follow blog wokey barulah entitle

2. Upload banner Contest kat Sidebar korang

3. Buat satu entry khas berkenaan Riang Ria Raya Contest

4. Hanya 1 gambar sahaja yg layak untuk dipertandingkan

5. Sila ambil gambar RIANG RIA RAYA korang dan buat Entry Khas di Blog korang menggunakan tajuk Riang Ria Raya Contest

6. Sekiranya dah siap, sila beritahu di ruangan komen ini sahaja, bersama link entry korang supaya senang nak buat spot cek...

7. Pemenang akan dipilih berdasarkan gambar yg MENARIK dan UNIK

8. Kontes ini bermula dari hari nie 18.08.09 sehingga 01.09.09, tak nak buat lama2 coz 16hb dh duk dlm flight...hehehe

9.Hadiah utk pemenang adalah....seperti di bawah...

jeng...jeng....


Taarrrraaaaaaaaa...xyah rahsiah2...

Kuih batang buruk nie resepi tersendiri
takde cilok mana2...rasa sekali pasti nak lagi
korang takkan dpt rasa kuih batang buruk nie kat mana2
ada kat umah Yan aje..hehe
dah puas jugak selongkar almari en.google tp x jumpa pun resepi yg sama

Kuih Batang Buruk akan di letakkan dlm bekas mcm kat atas tu...


So tunggu apa lagi
Jom sertai kontes ini
Kuih Batang buruk Special menanti korang...hehehe
nak tahu rasanya, Ya Rabbi....mmg sedap giler tau
klu tak takdenya nak bg adiah nie..hehehe..*sila muntah*


PENGADILAN ADALAH SECARA CABUTAN BERTUAH
ANAK YAN AIMAN YANG AKAN MENCABUT NAMA PEMENANG
BUKTI CABUTAN AKAN DI KEMUKAKAN NANTI SEMASA TARIKH PENGUMUMAN PEMENANG NANTI

2 comments:

Yanmie said...

salam fieza,

wah syioknye anak tu yea dpt duit raya..hihihi..
ok pass!! good luck yea...

iedaLUVsham said...

comelnyer! pic pon cantik! good luck ;)