VOTE for MARYAM EZRYNA

VOTE for MARYAM EZRYNA
hi....vote for my cutie pie...Maryam Ezryna Rizq Arisha. PLEASE CLICK A PICTURE ABOVE FOR VOTE. THANKS!

Pakej Perkahwinan

Pakej Perkahwinan
Latest from us. Please click pic for more info.

Deep Blue Lense copy-paste Contest

Salam...


Jom joint contest yang sangat2 senang...contest ni organize by mamaemma




Macam mana nak joint????

nampak tak badge kat atas tu?? copy and paste je kat blog kengkawan.. pas dah buat bagi tahu pihak penganjur via email crawler_os@yahoo.com, comment box, oggix, ym.

My Kids

Adamme in action

Wednesday, August 5, 2009

Anak-anak MAMA - Ezryn


Nama : Maryam Ezryna Rizq Arisha binti Haji Khairul Fazril
Nama Panggilan : Ezryn / A-in / Maryam / Baby
Umur : 3 tahun
Tarikh Lahir : 13 Mac 2006
Tempat Lahir : Hospital Selayang
Hobi : Melawa, main barbie doll, menyanyi

Tentang Ezryn :

Ezryn seorang anak yang paling kuat melawa berbanding dengan kakaknyer. Dan yang paling becok berbanding adik-beradik yang lain. Mulutnyer memang tak boleh diam. Sampai MAMA tension dengar suaranyer. Nak tengok TVpun susah. Ada jer soalannyer...Orang suka dengar budak mengomel. MAMA bukan tak suka, tapi kalau sampai nak dengar TVpun susah, payahlah kalau macam tu. Dia memang suka berlakon. Apa saja dialog kat TV, dia akan cuba ikut. Dia paling suka Haziq Tom-tom Bak berlakon. Kalau ada casting, dia akan cakap " a-in nak buat macam Haziq". Dia gak selalu cakap kalau dapat duit nak beli kasut barbie. Yang MAMA tak boleh lupa tentang Ezryn, masa umur dia 2 tahun. Dia reka nama. Bila orang tanya siapa nama, dia akan jawab Princess Barbie Baby Maryam. Ezryn selalu rasa yang dirinyer lebih cantik berbanding kakaknyer. Dia cukup marah kalau ada orang cakap dia tak cantik. Boleh nangis jadinyer. kalau keluar, mesti make-up, hand bag bawa. Dalam hand bag ada handphone, eye-shadow, lipstick. Sampai babah cakap, kalau dah besar A-in ni tinggi "maintainance"nyer. Dia paling suka kalau gambarnyer di snap. Al-maklumlah, babahnyer photographer! Jadi kalau nak suruh posing tu tak ada masalah.

1 comment:

LoveLy baBy said...

yg ney ssh cket nak ckp...
cerewet jeee...
tp cute sgt2...