VOTE for MARYAM EZRYNA

VOTE for MARYAM EZRYNA
hi....vote for my cutie pie...Maryam Ezryna Rizq Arisha. PLEASE CLICK A PICTURE ABOVE FOR VOTE. THANKS!

Pakej Perkahwinan

Pakej Perkahwinan
Latest from us. Please click pic for more info.

Deep Blue Lense copy-paste Contest

Salam...


Jom joint contest yang sangat2 senang...contest ni organize by mamaemma




Macam mana nak joint????

nampak tak badge kat atas tu?? copy and paste je kat blog kengkawan.. pas dah buat bagi tahu pihak penganjur via email crawler_os@yahoo.com, comment box, oggix, ym.

My Kids

Adamme in action

Tuesday, August 25, 2009

Sahur.....

Jap lagi sahur. Babah dah janji nak gi beli fast food. Bebudakpun dah semangat nak bangun sahur lagi-lagi, Oyin. Oyin puasa bari 1 hari. Kira ok la kalau nak dibandingkan dengan MAMA. Memula tu babah plan nak makan Mc D. Pastu MAMA suggest suruh beli A&W. Sekali-sekala nak tukar selera. Lagipun dah lama tak makan. MAMA tak kisah sangat. Saja nak memeriahkan keadaan sahur dengan anak-anak. Selalunyer kalau sahur MAMA minum je. Tak lalu nak makan pagi-pagi. Lagipun time ni ler nak kurangkan lemak-lemak yang berlebih-lebihan kat dalam badan ni :(.... Babah tak bising tapi asyik perli dan faham-faham sendirile...Adam pulak nyaris-nyaris tak berbuka tadi dah pukul 5.30 mengadu HAUS! Kering-kering bibirnyer. Memang stok tak larat GABAN ler... Kesian tu memang ler kesian tapi nak buat macam mana?? MAMA suruh dia mandi bagi segar sikit tapi pesan jangan minum. MAMA TAK NAMPAK TAPI ALLAH NAMPAK!! Tak tahu ler dia minum ke tidak. Masa buka, siap cakap tak haus sangat. ialah dah minum, memang ler tak haus!!!

1 comment:

intan izani said...

bestnya sahur a&w
terliur kite...