VOTE for MARYAM EZRYNA

VOTE for MARYAM EZRYNA
hi....vote for my cutie pie...Maryam Ezryna Rizq Arisha. PLEASE CLICK A PICTURE ABOVE FOR VOTE. THANKS!

Pakej Perkahwinan

Pakej Perkahwinan
Latest from us. Please click pic for more info.

Deep Blue Lense copy-paste Contest

Salam...


Jom joint contest yang sangat2 senang...contest ni organize by mamaemma




Macam mana nak joint????

nampak tak badge kat atas tu?? copy and paste je kat blog kengkawan.. pas dah buat bagi tahu pihak penganjur via email crawler_os@yahoo.com, comment box, oggix, ym.

My Kids

Adamme in action

Wednesday, August 26, 2009

RAYA!!! RAYA!!! RAYA!!! GIVEAWAY



Di sebabkan MAMA ni suka sangat joint contest-contest ni, kali nak joint Contest  RAYA!!! RAYA!!! RAYA!!! GIVEAWAY. Jadi kita tengok apa syarat-syaratnyer..

1. jadi my follower....silakan silakan
- Done

2. copy n paste banner di atas dekat side bar blog anda...hehehehe
- Done

3. link kan blog anak dara saya ni dalam blog list anda....
- Done

4. Pastu ceritakn ape saje moment waktu raya anda kepada saya....sedih ke, gembira ke, marah ke, ape2 la...pastu enclosekan sekeping gmbr ye...gmbr wkt raya...pastu bagi title untuk gmbr anda...contohnya riang ria di hari raya (macam tajuk cite kat tv la plak)

 
Ceria di Hari raya


- Kalau ikut, ada banyakkkk bangettt moment raya. Masa kecik ada, masa anak dara ada, dah jadi mak darapun ada gak..hheee..hheee..heee...Tapi yang untuk kali ni, MAMA nak story moment masa kecik la..Masa tu, MAMA sekolah rendah lagi..tiap kali raya, MAMA mesti bertiga iaitu MAMA, adik perempuan dan sedara. Kita orang ni kira femesler kat kawasan umah. Mummy MAMA ni memang pandai kerja-kerja orang pompuan ni. Memasak, menjahit, make-up, buat itu, buat ini serba-serbi feveret orang pompuan la..!! Tiap kali pagi raya, pagi-pagi MAMA akan ke rumah sedara dan ajak dia datang umah untuk di MAKEOVER oleh Mummy ( umah kitaorang selang sebuah jerr...). Dengan penuh skill, kitaorangpun telah di MAKEOVER oleh Mummy. Siap jer...rasa macam lawa sangat. Terus lepak kat luar. Ialah, orang lain mana ada macam kitaorang. Siap bereyeshadow kaler pelangi lagi...trend 80-an la katakan..jadi pagi-pagi lagi kitaorang dah keluar beraya ( sebenarnyer nak tayang MAKE-UP!!!)..Kalau orang puji tu, dah kira credit..Satu lagi yang MAMA tak boleh lupa, mesti nak tau baju apa yang dibeli oleh sedaraku. Ialah senang nak plan, nak pakai raya yang ke berapa. Biasaler kalau dah raya sebulan..tiap-tiap hari kitaorang gi beraya, selagi ada rumah, selagi tuler kitaorang tak akan surrender.
1 hari, cam biasa kitaorangpun bersiap-siap nak gi beraya. Tapi hari tu code dress kitaorang ada black sock ( kira cam panty hose ler )..Memang glemer giler sebab orang lain tak pakai...hheeee..hhee..heee. Complete ngan make-up sekali..Dari pagi sampai tengahari, tak settle lagi. Tengah-tengah jalan nak gi raya, ada ler 2 orang budak lelaki yang masa tu MAMA rasa memang kureng sangat-sangat. Macam mana MAMA tak cakap macam tu, ada ke patut dia orang panggil kitaorang "ORANG KAKI HITAM"!! Sepanjang-panjang jalan tu memang kena ejek. Tapi di sebabkan nak control cun..buat dek je ler... Perasaan masa tu memang ler malu...Tapi nak at cam mana. Kalau korang, korang nak buat apa??


Jadi, tak teringin ke nak joint?? Klik je  ler...tak segan-segan...


Hadiah boleh jenguk kat : http://risyaexpressions.blogspot.com/

FIRST PRIZE = Value dia RM50
SECOND PRIZE = Value RM30
THIRD PRIZE = Value RM20

1 comment:

Aimy Comel said...

Auntie...ibu sudah update dekat blog aimy...pemenangnya....tungguuu