VOTE for MARYAM EZRYNA

VOTE for MARYAM EZRYNA
hi....vote for my cutie pie...Maryam Ezryna Rizq Arisha. PLEASE CLICK A PICTURE ABOVE FOR VOTE. THANKS!

Pakej Perkahwinan

Pakej Perkahwinan
Latest from us. Please click pic for more info.

Deep Blue Lense copy-paste Contest

Salam...


Jom joint contest yang sangat2 senang...contest ni organize by mamaemma




Macam mana nak joint????

nampak tak badge kat atas tu?? copy and paste je kat blog kengkawan.. pas dah buat bagi tahu pihak penganjur via email crawler_os@yahoo.com, comment box, oggix, ym.

My Kids

Adamme in action

Thursday, August 20, 2009

Ibu Emir's August Contest

Ini adalah contest yang di anjurkan oleh :

IBU EMIR
www.IbuEmirShoppingCentre.blogspot.com


My husband deserved to get this perfume because, he is my lovely husband, very talented photographer and creative person yang pernah saya kenal, HANDSOME?? Off course tiada tandingannya di mata saya, pak lawak kat rumah expecially when he lepak-lepak with anak-anak and yang paling penting as a Ministry's photographer, off course dia mesti selalu kelihatan kemas dan berbau wangi dan segar all the time. And one more thing, saya tak berikan apa-apa as a present on his 31st birthday last week. I hope i can get this for him.





Hadiah untuk bakal pemenang :

1 comment:

Em's Family said...

Ok noted. Wait for the result on Merdeka Day ya